Dritt

Kan vedkommende som "glemte" å plukke opp dritten etter bikkja si sånn i 6-7 tida i går kveld like utenfor leiligheta mi vennligst ta turen innom? Jeg har nemlig et par forhenværende yndlingssko stående utenfor døra, med ekskrementer som savner eieren sin. Og kommer du ikke å henter dritten din, kan det godt være jeg driter utenfor dørstokken din. Og neste gang jeg ser deg se en annen vei og late som ingenting når bikkja di driter skal jeg være snill og trøkke trynet ditt nedi den dampende puddingen slik at du ikke glemmer det neste gang. Boligfelt? Små unger som leker, som tar på alt, smaker på alt? Ta hensyn??!?

Kommentarer:
Postet av: Moonbeams

Ja, har man hund må man også plukke opp etter den... Jeg så her i høst en eier som så en annen vei mens hunden gikk langt inne på gresset hos noen. Gjett hva den gjorde der? Ja, dreit som bare det. Synd at jeg ikke åpnet vinduet og kjeftet på vedkommende.

26.10.2005 @ 12:47
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams
Postet av: Marina

Hadde engang en nabo som snek bikkja si inn i hagen min for å drite. Så jeg skyflet daglig opp møkka og slengte den inn i hagen hans der den hørte hjemme. At jeg alltid lot til å treffe enten huset, grillen, bilen, eller noe annet løsøre var bare ren tilfeldighet.Og idioten la visst ikke merke til det engang!

31.10.2005 @ 23:53
URL: http://dumpbox.blogspot.com
Postet av: Dyveke

Du kan jo være glad det bare var en hundebæsj da. Vi var på bondegård med klassen, og han ene snublet og falt oppi en kubæsj. Men jeg føler med deg. Æsj

16.11.2005 @ 00:37
URL: http://www.dyveke.net
Postet av: Ragnhild

Nå synes jeg du må skrive mer snart! :-)

01.12.2005 @ 12:52
URL: http://ragnhildj.blogspot.com
Postet av: immobilien

immobilien


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/336187
hits