Hvem er denne Blixern

Jeg har i det siste merket meg at en del personer lurer på hva jeg faktisk er for slags underlig skrue, om jeg er jente eller gutt, nærmere 90 med en merkelig hang for stygge hatter og så videre. :)

Det kan se ut som at leserne umiddelbart går ut i fra at jeg er en gutt/ mann ettersom tittelen på bloggen min antyder at jeg er et hankjønn mer enn et hunkjønn, og det skjønner jeg godt. Og jeg har vel aldri direkte sagt at jeg er hverken det ene eller det andre, noe som til nå har vært et bevisst valg fra min side. Jeg hadde lyst å se om folk greide å gjette seg til hva jeg var og også interessert i å se hvor fort folk antar at man er det ene eller det andre. :) Så har jeg vel også følt at skrivestilen min var såppas jentete at folk fort ville skjønne hva jeg var. :)

Jeg merker det selv når jeg er innom andres blogger at jeg umiddelbart danner meg et slags bilde av hvem den på den andre siden må være. Kjønn og ca alder er det første som popper opp i hodet mitt, avhengig av bloggerens nick, skrivestil og interesser. Som regel vil jeg også finne ut alder og kjønn ved å lese gjennom bloggen, ettersom man som regel har et ønske om å presentere seg i ulik grad.

Jeg har følt meg ganske anonym her inne, selv om nære kjente har kjent meg igjen tvert, og skal innrømme at det har føltes ganske befriende selv om jeg har vært meg selv her inne. Nicket "Blixern" kommer ganske enkelt av at det er et kallenavn som har hengt ved meg fra jeg var yngre. (Blix er mellomnavnet mitt) Ettersom jeg ikke hadde lyst til å kalle meg noe som var alt for åpenbart "jentete" så ble Blixerns Hideout en akkurat passelig nøytral tittel på en blogg som uansett ikke skulle handle om hvilket kjønn jeg er.

Så nå vurderer jeg om jeg skal ta steget helt ut og til og med lime inn et bilde av eget ego slik at det blir bekreftet en gang for alle hva slags exteriør man har. :) Men dette føles av en eller annen grunn veldig skummelt, for man danner seg umiddelbart en god del oppfattninger av hvem en person er, også ved hjelp av et bilde.

Derfor tenker jeg at jeg gir dere alle en MASSE oppfatninger på en gang!  


    - Smekker jeg inn et mørkt svart- hvitt bilde hvor jeg har malt meg ganske så kraftig rundt øyne og trut, er veien kort til å tro at jeg er en wannabe- gother. 

    - Dersom bildet viser meg med svære briller, utstående tenner og rufsete hår, vil jeg sannsynligvis bli stemplet som nerd. 

    - Smekker jeg inn et bilde av meg med dådyrøyne og trutlepper vil man sannsynligvis tro at jeg er selvopptatt og den typen jente som legger ut masse bilder på "Deiligst.no" i håp om å få masse poeng. *GRØSS*


   - Et gammeldags bilde av undertegnede med "dramatisk uttrykk" vil gi leserne en forestilling om at dette er et bilde av da Blixern var ung og at Blixern dermed er hundgammel. 

    - Dersom jeg velger å legge inn et bilde som viser en prøvesminket Blixern i forbindelse med den da nært forestående prøveeksamen i drama, vil mange sannsynligvis konkludere med at jeg er en veldig rotete og uhygienisk person. 

     - Blixern og "The One Ring" vil indikere at vedkommende er "Lord of the Rings"- fanatiker. 

     - Og hva vil i så tilfelle Party- Blixern si dere?


Så, etter å ha sett disse bildene, hvem tror dere så Blixern er som person? Alle? Noen? Bare en? Ingen av delene? ;)


Kommentarer:
Postet av: Linda Elise

Hehe, jeg trur du er alle disse personen, men selvfølgelig på en positiv måte.Grøss hva trur folk av meg nå hehe, har jo noen bilder som kan få folk til å tru jeg er en av de personene du skrev om. Hehe!Men det jeg mener er at det betyr ikke så mye hva andre mener og tru om deg, bare du selv vet hvem du er. Det betyr mest.Så hvem er du av disse personene?

26.04.2004 @ 15:27
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: fratho

Føler meg noe del-skyldig i dette innlegget...Spørsmålet som derimot står igjen med STØRST bokstaver etter å ha lest det, er hvordan i alle vinder klarte du det med bildene??

26.04.2004 @ 16:31
URL: http://fratho.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Fratho: Hehe, hva mener du med hvordan i alle vinder klarte jeg det med bildene? :) Mente du:* Hvordan greide en med din IQ å poste bilder i det hele tatt?* Hvordan går det an å se så grotesk ut på SJU bilder, noe som forøvrig er verdensrekord?* Hvordan orket du å poste slike bilder av deg selv??* Hvordan kan du se ut som et lik på ett bilde og som en tomat på et annet?* Hvordan i huleste har du fått til å bli tatt såppas "speisa" bilder av som dem du viser her?Stemmer noen av disse kategoriene? *ler* Utdyp, så skal jeg svare! :DHvis det ganske enkelt hadde med fotoapparatet å gjøre så kan jeg fortelle at man kan ha det ganske artig med et digitalkamera, særlig etter ei flaske vin! :)

26.04.2004 @ 17:05
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Linda Elise: Den jeg føler jeg har minst til overs med av de avbildede tullingene overfor her er nok BimboBlix... :)

26.04.2004 @ 17:14
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: ragnhild

Jeg vil og ha digitalkamera! :-) Bra bilder. Overlevde du eksamen forresten?

26.04.2004 @ 17:43
URL: http://parafina.sprayblogg.no
Postet av: Linda Elise

Hehehe... Digger hele denne posten faktisk.

26.04.2004 @ 18:19
URL: http://lindaelise.sprayblogg.no/
Postet av: Kris, the grumsy one

jeg.... vil....ha....ringen....nå.... *strekke seg etter*Fanatiker er best! :D

26.04.2004 @ 18:40
URL: http://ithilgalad.sprayblogg.no
Postet av: Anita

Jøss. Er du jente? Hæhæ, tydeligvis. Men ja, jeg må nok innrømme at jeg var en av dem som trodde at Blixern var en gutt. Jaja. Pis out! :-)

26.04.2004 @ 20:09
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Anita

(Hmm, det må vel også innrømmes at man ikke har lest postene skikkelig. Fant nettopp en post som ''avslører'' din anonymitet, skjønner du. Hehe.)

26.04.2004 @ 20:16
URL: http://calamitous.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Kris: It''s MY preccious!!! Grrrrr, GHOLLUM! Litte grann fanatiker må man være! ;)Parafina: Jeg overlevde! :) Nå gjenstår det bare å få bestått, forbered deg til elleville gledesscener eller bunnløs fortvilelse her på bloggen 13.mai! :)Anita: Joda, jeg mente jeg hadde gitt ett og annet tegn gjennom bloggen :) Hehe, jeg tviler sterkt på at det er noen som har giddet å lese hele rukla gjennom, det begynner bli ganske mye her etter hvert.. :)

26.04.2004 @ 21:18
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: fratho

Neida, jeg hadde bare problemer med å "kjenne" deg igjen. Det virker ikke som det er samme person på alle bildene. Spørsmålet mitt burde derfor ha vært; hva gjorde du for å skifte "personlighet" så drastisk fra bilde til bilde?

27.04.2004 @ 00:13
URL: http://fratho.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Fratho: Hehe, det er den samme tullingen på alle bildene ja. :) Enten så er jeg en anelse schizofren, ellers så har faktisk dramatimene hatt en nytte, tross alt.. ;)

27.04.2004 @ 17:01
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: lucie

Jeg har ikke vært i tvil om at du var jente. Og at du har mye humor ideg. Spennende at du legger ut bilder av deg selv. Kanskje vil det ha ringvirkninger til andre. Togblog har allerede hevet seg med. Jeg sto i går med mitt digitale kamera og lekte, tenkte på blogg. Kanskje en langsom avsløring.

28.04.2004 @ 10:09
Postet av: Blixern

Lucie: Merkelig nok er det å legge ut bilder av meg selv det SKUMLESTE jeg har gjort så langt i forbindelse med bloggen min! :)Var akkurat innom Tokblog og føler meg faktisk litt stolt over å ha inspirert ham til å gjøre som meg. :)Så nå er jeg spent på om du også hiver deg med. :) En langsom avsløring høres spennende ut. Kanskje et øre denne uka, et øye neste uke, så en nese, så en munn og så videre til vi sitter med et Lucie- puslespill! ;)

28.04.2004 @ 14:14
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: fratho

Taste-taste-taste; dobbelvedobbelvedobbelvetokblogdåttspraybloggdåttno

28.04.2004 @ 15:51
URL: http://fratho.sprayblogg.no
Postet av: Kristian

Kan det være at jeg har sett deg... bruke det ringenes herre-bildet ditt på blink? skivebom?

20.05.2004 @ 03:45
URL: http://ghost.sprayblogg.no
Postet av: Blixern

Kristian: Det har du nok ikke, jeg er ikke medlem av Blink selv om jeg en god stund vurderte å bli det. :) Men jeg har testet "Gollum-bildet" på VGs StarMatch, som konkluderte med at jeg lignet på Hill Martha Solberg. Jeg er så stolt! *host*

22.05.2004 @ 15:21
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: Shadow

Uten tvil den beste DetteErMeg-posten jeg har sett så langt!

07.06.2004 @ 23:23
URL: http://shadow.sprayblogg.no
Postet av: dexitrim diet pills

<h1>In your free time, visit some information dedicated to<A HREF="http://www.the-discount-store.com/diet-pill.html"> center diet information pill </A> center diet information pill http://www.the-discount-store.com/diet-pill.html <A HREF="http://www.the-discount-store.com/diet-pill.html">http://www.the-discount-store.com/diet-pill.html</A> <br/>. </h1>


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/18966
hits