Sommerfarer

Brosjan tilbringer sommerferien sammen med madammen på hytta i.. var det Arendal? Hver dag løper de gaselleaktig, etter hva jeg har blitt fortalt i hvertfall, ned på bryggen hvor de hiver seg i vannet. Det kan hende madammen hiver seg i vannet. Brosjan er fornuftig av seg og bruker stigen. ;)

 

Det er kanskje ikke en voldsomt interessant stige sånn ved første øyekast, og kanskje ikke ved det neste øyekastet heller. Det er rett og slett et bare hendig transportmiddel ned i vannet. Men ved trinn to av denne stigen bor det intet mindre enn to reker. Disse små tassene ser ut til å ha fått sansen for kjøtt, i hvert fall så jager de etter brosjans melkebleke legger hver gang pailabbene hans klasker ned på trinn to. Og dette slår visstnok aldri feil heller.

 

En viss, nokså kjent themesang fra Haisommer plystrer meg i øret når jeg ser for meg brosjans daglige kamper mot disse blodtørstige rekene, rundt badetid. 

 

Rekesommer: "Dam ta dam ta dam ta dam ta DULULUUUUUU!" Her angriper de små beistene brosjans legger med sylkvasse små tenner, et par dråper blod pipler ut av et mikroskopisk sår... de nærmeste tilskuere besvimer i skrekk. 

 

Hvem hadde vel trodd at reker var så teritorialske av seg, og ikke minst så lystne på brosjans legger? Og så jeg som trodde brennmaneter var det skumleste man kunne møte på i vannet...


Kommentarer:
Postet av: Moonbeams

*Ler meg skakk i hjel* Bra du er tilbake :D

29.07.2005 @ 20:41
URL: http://www.enjoydiary.com/no/Moonbeams
Postet av: Marina

Jeg puttet tre krepser i akvariet etapr uker siden. Har ikke gjort rent der siden dengang! Rekene jeg har hatt i flere år ser derimot ikke så blodtørstige av seg.Men rekene broren din kjemper mot er kanskje litt mer enn to og en halv centimeter lange?

29.07.2005 @ 20:52
URL: http://marina.sprayblogg.no/graphics
Postet av: av fare for å havne ved den brygga i sementsko så tror jeg at jeg vil være anonym

Nå tror jeg det har rabla helt for deg - sommerferien du ikke har tålt? Solstikk?

31.07.2005 @ 18:43
Postet av: Blixern

Anonym: Joda, det kan godt hende det har rabla for meg. Solstikk er nok ikke diagnosen, jeg har sett lite sol i det siste. ;) Men disse to rekene lever faktisk i beste velgående ved ei lita brygge nede på sørlandet et sted. :) (og hvorfor så redd, jeg er da ikke farlig? ;)

01.08.2005 @ 22:53
URL: http://www.blixern.sprayblogg.no
Postet av: immobilien

immobilien


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/152801
hits