Blogger å bli glad i!

                                   

Det er på tide med en liten hyllest til blogger som jeg er en fast leser av! :)

Fratho (Han som henger i hornet på veggen der): Vår selvutnevnte rettskrivingsekspert! Han holder oss alle på tærne og sørger for at vi leser grundig gjennom innleggene våre før vi poster dem. Han har et skarpt øye til det som skjer rundt omkring og har ofte en syrlig, litt sarkastisk tone som du bare må elske. Han har blant annet startet et eget korstog mot diverse bloggtyper. Han er helt ufarlig, men liker nok å provosere litt. Kommenatarene hans er udødelige! :D 

Sandycowgirl (Tittel er for pyser!): På mange måter den kvinnelige utgaven av Fratho. Hun kom som ei kule for noen uker siden, har allerede mer treff en de fleste spraybloggere og har en fengende skrivestil som vitner om ei jente som ikke er redd for å si det hun mener.

Lucie (Bølgeblikk): Vår alles kjære bloggekspert. Hun skriver sågar (hovedoppgave) om bloggerfenomenet og har en lun og god skrivestil, som også hinter om at damen opprinnelig er dansk. (noe som forøvrig gjør INGEN verdens ting!:) Lucie er alltid en god kilde til å lære litt mer om hva en blogg egentlig er, og hun rapporterer også jevnlig om været oppe i Tromsø. (så lenge hun ikke har finere vær enn meg er også det artig lesing ;) 

Tok (Tokblog): En utvandret danske som har slått seg ned i Norge og skriver både godt og morsomt om de forskjeller han opplever i sitt nye hjemland. Blant annet holder han på med sin egen uoffisielle ordliste der han forklarer norske ord og uttrykk til stor glede for sine danske lesere. Rett og slett bunn trivelig! :)

Linda Elise: Denne frøkna bor i Tromsø og har blant annet noen alldeles nydelig naturbilder inne på bloggen sin. Mon tro om det er spiren til framtidig naturfotograf vi er vitne til her? :)

AK (AKs blogg): AK og jeg har gått i samme klasse i et par år og er den du vil gå til om du trenger en anmeldelse av film eller bøker. Hun skriver om det som skjer og det som opptar henne, og hun er en ivrig hobbyist og brettspillsentusiast! :) 

Kris (Grumsy one: Kris): Kris har en humoristisk måte å skrive om det som skjer rundt henne og som opptar henne. Hun er også en LOTR- fanatiker sånn som meg, og intet negativt kan vel sies om slike mennesker? ;) Mellon, med- fanatiker! :D

Spikey (spikersuppa): Har en super layout (jeg være meget misunnelig) og har en skrivestil som ville passet perfekt i filmmagasiner!(jeg vet ikke hvorfor, det er bare den følelsen jeg får) Han sliter litt med å finne ut hva han har lyst til å gjøre her i livet, men dersom han liker film burde filmanmelder være det perfekte yrket. :) Han forteller om det som opptar ham på en fengende og humoristisk måte. Han liker blant annet ikke syklister. :D

Parafina (Parafinas harde hverdag): Vår utømmelige kilde til Islandsk kultur! :) Tar ikke seg selv særlig alvorlig og omtaler seg gjerne som Blondine-Ragnhild når ting går litt skeis. Ei høy gladjente som er omgitt av dverger. :) En lett, humoristisk skrivestil som til og med greier å gjøre hovedoppgaver til spennende lesestoff! :)

Anita (Nudas Veritas): Skriver på en sammensuriumsk og humoristisk måte som forteller det meste som foregår oppe under topplokket hennes! :) Det kan gå fra fotball til skole til den siste filmen hun har sett på to setninger, og allikevel henger du med og liker det du leser. 

Morten (Morten): Dette er en blogg som det skjærer i hjertet å lese, ettersom det omhandler en sønns skildringer av morens behandling for kreft. Det er likevel en blogg alle bør lese, for sin ærlighet, sin råhet, sin maktesløshet og for den nakne framstillingen av å se en av sine nærmeste sakte svinne hen. Det at jeg får en tåre i øyekroken bare ved å skrive dette burde være bevis nok for at Mortens blogg rører ved deg.

Beautiful Mind (Ghost/ Kristian): Kristian skriver godt og interessant om det som opptar ham og det som skjer rundt ham. Han har greid noe så uvanlig som å lage en populær blogg nesten uten noen slags form for bruk av bilder! :) Jeg har nylig begynt å følge hans blogg fast, så jeg har ganske så mange innlegg å spinne gjennom. Kristian er nemlig en av de som oppdaterer daglig.

                       Takk skal dere ha, alle sammen! :)


hits