A - Å

Jeg snublet over en fiffig liten sak inne på Aks blogg og kunne selvsagt ikke være dårligere. Her kommer Blixern fra A til Å. :) 

A-rbeidsjern. Ehm.. egentlig ikke. Det vil si.. Jeg kan hvis jeg vil! ;)

B-ritiske skuespillere. My favorites! Sean Pertwee, Alan Rickman for eks.. Konger!

C-vitaminer. Noe jeg definitivt skulle tatt en overdose av nå. Kjenner forkjølelsen lure i halsen..

D-VD: Må vel innrømme det først som sist, jeg ser en del film. :)

E-ngelsk. Mitt favorittspråk. Å lese ei bok på engelsk blir noe helt annet ennå lese den på norsk.

F-eber. Kanskje jeg er litt syk? Synes jeg pannen min er litt varm jeg? *ynke seg*

G-ravid. Ikke DENNE tøtta nei! Jeg skal ha hatt fast jobb i ett år først, samt ha reist jorda rundt! (Det begynner med andre ord å haste litt dersom en skal greie å befruktes på det naturlige viset.. ;)

H-obbiten. Jeg innrømmer det gjerne. Jeg har ikke vært helt den samme jenta etter at jeg først tittet innom hobbit-hullet til Bilbo. (INGEN koffert-tenking, takk!)

I-Q er en fin bil, heter det så fint. Ellers kan jeg skryte på meg en helt vanlig, middels IQ, i følge den store Norske IQ-testinga som gik på TVn for ei stund siden. + I- ngrid: Min lillesøster.

J-oakim: Min lillebror.

K-ent: Min kjære samboer. :)

L-attermild: Er det både tidt og ofte.

M-ild: har man vel også blitt beskyldt for å være.

N-ei. Et ord jeg litt for sjelden tar i min munn. (koffert-tenking er fortsatt ikke tillatt! *Myser på Fratho*)

O-ffsete. Er ikke helt sikker på hva det betyr, men jeg er det visstnok av og til..

P-pille. For at jeg kan realisere nevnte "jorden-rundt-reise" uten bleieunge på armen.

Q-tips. Fine å pirke seg i ørene med.

R-egn. Det regner ALLTID når jeg trenger det minst! :/

S-am. En litterær figur som står for alt jeg ønsker å være som person. :)

T-rofast. Jeg slipper ikke taket.

U-lende. Når jeg ser elendige filmer..

V-ill. Når Kent og jeg har innendørs vannkrig! :D

W-olverine. Huuuga! Jommen sa jeg mann! ;D

X-men. En av få filmer jeg ikke går lei av å se om att og om att og om att og om att.. (Dog Soldiers og Pirates of the Carribean er andre perler)

Y-rkesaktiv. Tjahhh. Dersom man kommer seg gjennom det berømmelige nåløyet så. Skal man få seg jobb som førskolelærer må man ha erfaring, og for å få erfaring må man ha en jobb! :P 

Z-zzzZZZZzzz. Det jeg bedriver nettene til for tiden.

Æ-rbødig. Respekt skal man ha.

Ø-rnenese. Jepp, veldig fornøyd med nesen min, not! :P

Å-nden min om morgenen.. Et kapittel for seg selv etter at jeg begynte å drikke to kopper kaffe om morgenen... XPHvem er denne Blixern

Jeg har i det siste merket meg at en del personer lurer på hva jeg faktisk er for slags underlig skrue, om jeg er jente eller gutt, nærmere 90 med en merkelig hang for stygge hatter og så videre. :)

Det kan se ut som at leserne umiddelbart går ut i fra at jeg er en gutt/ mann ettersom tittelen på bloggen min antyder at jeg er et hankjønn mer enn et hunkjønn, og det skjønner jeg godt. Og jeg har vel aldri direkte sagt at jeg er hverken det ene eller det andre, noe som til nå har vært et bevisst valg fra min side. Jeg hadde lyst å se om folk greide å gjette seg til hva jeg var og også interessert i å se hvor fort folk antar at man er det ene eller det andre. :) Så har jeg vel også følt at skrivestilen min var såppas jentete at folk fort ville skjønne hva jeg var. :)

Jeg merker det selv når jeg er innom andres blogger at jeg umiddelbart danner meg et slags bilde av hvem den på den andre siden må være. Kjønn og ca alder er det første som popper opp i hodet mitt, avhengig av bloggerens nick, skrivestil og interesser. Som regel vil jeg også finne ut alder og kjønn ved å lese gjennom bloggen, ettersom man som regel har et ønske om å presentere seg i ulik grad.

Jeg har følt meg ganske anonym her inne, selv om nære kjente har kjent meg igjen tvert, og skal innrømme at det har føltes ganske befriende selv om jeg har vært meg selv her inne. Nicket "Blixern" kommer ganske enkelt av at det er et kallenavn som har hengt ved meg fra jeg var yngre. (Blix er mellomnavnet mitt) Ettersom jeg ikke hadde lyst til å kalle meg noe som var alt for åpenbart "jentete" så ble Blixerns Hideout en akkurat passelig nøytral tittel på en blogg som uansett ikke skulle handle om hvilket kjønn jeg er.

Så nå vurderer jeg om jeg skal ta steget helt ut og til og med lime inn et bilde av eget ego slik at det blir bekreftet en gang for alle hva slags exteriør man har. :) Men dette føles av en eller annen grunn veldig skummelt, for man danner seg umiddelbart en god del oppfattninger av hvem en person er, også ved hjelp av et bilde.

Derfor tenker jeg at jeg gir dere alle en MASSE oppfatninger på en gang!  


    - Smekker jeg inn et mørkt svart- hvitt bilde hvor jeg har malt meg ganske så kraftig rundt øyne og trut, er veien kort til å tro at jeg er en wannabe- gother. 

    - Dersom bildet viser meg med svære briller, utstående tenner og rufsete hår, vil jeg sannsynligvis bli stemplet som nerd. 

    - Smekker jeg inn et bilde av meg med dådyrøyne og trutlepper vil man sannsynligvis tro at jeg er selvopptatt og den typen jente som legger ut masse bilder på "Deiligst.no" i håp om å få masse poeng. *GRØSS*


   - Et gammeldags bilde av undertegnede med "dramatisk uttrykk" vil gi leserne en forestilling om at dette er et bilde av da Blixern var ung og at Blixern dermed er hundgammel. 

    - Dersom jeg velger å legge inn et bilde som viser en prøvesminket Blixern i forbindelse med den da nært forestående prøveeksamen i drama, vil mange sannsynligvis konkludere med at jeg er en veldig rotete og uhygienisk person. 

     - Blixern og "The One Ring" vil indikere at vedkommende er "Lord of the Rings"- fanatiker. 

     - Og hva vil i så tilfelle Party- Blixern si dere?


Så, etter å ha sett disse bildene, hvem tror dere så Blixern er som person? Alle? Noen? Bare en? Ingen av delene? ;)


hits