Dilemma

Bør jeg, som 25- åring, bli smigret eller fornærmet når dørvakta på "Den gode nabo" spør meg om legimitasjon? (Brosjan som er 21 hadde ingen problemer med å forsere "herr muskelspill"..)

Optikerbesøk

Torsdag var jeg hos optiker for å forsikre meg om at jeg ikke hadde utviklet øyepest, øyekolera eller noe annet guffent de siste månedene. Og besøket foreløp smertefritt det, helt til optikerdamen nappet tak i øyelvippene mine og rullet øyelokkene på en q-tips, hvorpå hun proklamerte:

 

"Du flasser på innsiden av øyelokkene."

 

Noen minutter senere sto jeg på utsiden av Brilleland med øyedråper og en bunke linser i nevene mens jeg lurte på følgende: Hvordan i huleste kan man FLASSE på innsiden av øyelokkene, og vil det i så tilfelle begynne å "snø" dersom jeg tar tak i øyevippene og rister øyelokkene mine litt?


Snøen er for alle

Joda, jeg må jo innrømme at jeg til tider liker snø også. Alt ser så mye renere ut når det ligger et 10- 20 centimeters lag med nysnø oppå. Det vil si... det ser rent ut, helt til at alle bikkjene i nabolaget har dekket hver en hvit flekk med gult og den litt sjeldnere nyansen brunt..

 

Jeg tror jeg må bo i hundehovedstaden, jeg venter bare på at en viss Stoltenberg-figur skal dukke opp med et lite kobbel bikkjer i bånd.


Campingtur...

mini_camping Bildet viser Moldes minste campingvogn og brosjans Mini. Se for dere familieferie med mor, far og to barn i denne herligheten! Det får en ti timers biltur nordover i en Volvo til å virke som et luksuscruise.

 

(Jeg kunne ikke dy meg, men måtte teste MMS-funksjonen. Og etter noen runders prøving og feiling, og litt hjelp fra Spraygud har jeg omsider lykkes! *klapper eget ego blygt på skulderen* :)


Bursdagsbarn 2

 

ingrid fletter  På en fredag for ganske så nøyaktig ni år siden i dag ble ei lita tulle født med digre blå øyne og to- tre blonde hårstrå på hodet. Selvfølgelig ble den lille hjerteknuseren lagt elsk på fra første sekund, både av mamma, pappa, bror og søster.

 

Nå har vesle Ingridpingrid blitt 9 år, så derfor er det bare rett og rimelig med en liten burdsagssang:

 

Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere.

Alle i ring omkring deg vi står, og se nå vi vil marsjere.

Bukke nikke neie, snu oss i ring,

danse så for deg med hopp og sprett og spring.

Ønske deg av hjerte alle gode ting og si meg så hva vil du mere-

GRATULERE!!! :D

 

Gratulerer med dagen tøtta, håper du liker bursdagspresangen din og at du får en kjempeflott dag! Dette er dagen bror må gjøre alt du ber om og du kan få vaniljesaus til middag om du så vil. Kos deg kjempemasse! ;)

 

STOOOOR klem i fra storesøstersen!

 

ingrid fletter  (Ingrid, the Mona Lisa smile ;)


Og jubileene bare strøymar på! :)

En stor grattis utstedes herved til Maren og brosjan, som i dag har flakset omkring på en rosa sky med brede glis om munn og stjerner i blikket i ganske nøyaktig 6 måneder. ♥

 

 Dere er så søte så! ;D


Oppgjørets time

 Bloggen min er ett år i dag! :)

 

I 365 dager har jeg altså fyllt mitt virtuelle gjemmested med tanker om alt og ingenting, så det er vel på tide å gjøre opp regnskap, samt se videre framover.

 

Har jeg så nådd mine målsetninger for mitt lille krypinn, og hva ønsker jeg å fylle det med i framtiden?

 

Et prosjekt som nok er for dødt og avsluttet å regne er kategorien "Dokumentar Blix". Dette var et av mine tidlige prosjekter, "krampaktig moro", hvor Lisensen fikk gjennomgå så det suste. Det verste er at jeg fortsatt har en million ideer til flere idiotiske dokumentarer, men jeg tenker jeg legger silda død der den hører hjemme. ;)

 

Kategorien "Blogger det er verdt å lese" trenger en kraftig oppdatering, ettersom jeg har blitt en fast leser av mange flere blogger i løpet av året som gikk. Full skjerpings, med andre ord, de jeg leser de skal nevnes i nevnte kategori og havne på Linkelista, så lenge jeg får lov så klart. ;)

 

Kategorien "Film" var vel en av de kategoriene jeg på forhånd trodde kom til å bli hyppigst oppdatert, ettersom jeg ser nok film til at øynene burde ramle ut eller tørke inn.. Så her har jeg som målsetting å bli flinkere til å oppdatere. I tillegg kommer jeg til å vie litt tid til "dødfødte filmideer", ettersom samboer, brosjan og jeg er ganske flinke til å pønske akkurat de filmene som ingen ville giddet å se, eller som rett og slett er for teite til å gjennomføre. Blant annet vil jeg skrive litt om julas store filmprosjekt: "The Mighty Super Slipper", historien om en liten tøffelhelt... 

 

"Hvem er denne Blixern" har èn funksjon, nemlig å avdekke litt av "mysteriet Blixern". Dersom jeg føler for å avsløre noe om meg selv annet enn tankeslarv og redsel for telefonselgere vil det dukke opp her. Så langt er jeg fornøyd med det jeg har utlevert om meg selv, og ser ingen grunn til å klistre opp fullt navn og adresse.

 

Kategorien "Tanker og innfall" burde kanskje hatt tittelen "Oppgulp og andre rariteter" eller "Søppelfyllinga", og inneholder vel egentlig alt som ikke faller inn under noen av de andre kategoriene. Det er den desidert hyppigst oppdaterte kategorien ettersom jeg ynder å klage over publikum i kinosaler, telefonselgere, tyggisslafsende jenter og annet pakk. Her kommer jeg nok til å fortsette i mine fotspor, syte og klage til krampa tar meg over alt jeg finner snålt og irriterende, juble og le over alt jeg finner flott og fantastisk. ;)

 

"Tegneserier" er ikke mye å skryte av.. Ett eneste innlegg så langt i kategorien hvor jeg skulle skryte av yndlingstegneserieforfatterne mine. Jeg skjemmes og lover bedring! Her skal det hylles! Og kanskje jeg finner det for godt å gjøre litt narr av trusa til fantomet også i samme slengen. ;P

 

Designmessig lover jeg at bamsene etter hvert skal bort. De var egentlig bare et forsøksprosjekt, men etter at PCen min med Paintshop tok kvelden har jeg ikke fått anledning til å bytte dem ut med noe annet. Nidar Bergene står vel snart på døra med saksøkingspapirene regner jeg med.. Jeg er ingen designekspert, som dere ser, men det ser i hvert fall ut til at jeg har greid å flytte menyen tilbake dit den skal være om ikke annet. ;P Det eneste jeg vet sikkert er at jeg kommer til å holde meg til grønt, sort og hvitt slik som jeg har gjort hele tiden.

 

Blixerns Hideout vil altså fortsette å være den samme lille rønna utover 2005 også, så fortsett gjerne å ta turen innom gjemmestedet mitt. :)


Skummel tanke

 Noen ganger får jeg skumle tanker som kan skremme vannet av meg, og kongen av alle skumle tanker slo ned ved skolestart, mandag. Jeg sto i kø i studentekspedisjonen sammen med noen klassekompiser da tanken slo ned, med dunder og brak:

 

"Vibeke Løkkeberg med pulesveis!"

 

Jeg har fortsatt et par hår i nakken som ikke har lagt seg..


Gammel kjenning

 For et par dager siden fikk jeg et gjensyn med min gamle venn exorcisten på bussen. Han satt på første sete og messet i vei på sedvanlig vis med sin kjære, fillete bibel i hånd. Men han gikk ikke i sin grå dress denne dagen, ei heller var håret vasskjemmet og skoene svarte og nypussede.

 

Exorcisten så rett og slett ut som om han for tiden prøver å drive undercoverarbeid i en motorsykkelklubb, men at han ikke helt har fått klærne til å stemme. På hodet hadde han en sort, skinnende caps, muligens i skai, på overkroppen bar han en svart skinnjakke type åtti-tallet, hvorpå en slitt bukse i lys dongeri prydet beina. Men selve toppen på kransekaka var det han hadde trukket på føttene. Muligens hadde han trukket ham på i den tro at dette var knalltøffe boots, slike som den hardeste kjernen av Hells Angels bruker, men det var helt tydelig at han hadde bommet litt. Han satt der og viftet med et alldeles nydelig par med damestøvletter, ganske lik støvlettene til min moder. :)


Ik!

Det første som slo meg da jeg leste overskriften på denne artikkelen var: AU, AU, AU!!! Jeg takker den moderne medisin for epidural og keisersnitt!!!

Gromle

Jeg er svak, svaaak!

 

Jeg har vel fortalt om mitt anstrengte forhold til telefonselgere tidligere, vel i dag dukket det opp en DØRselger. Sambo kunne selvsagt ike åpne døra, han hadde nemlig shorts på.. Dette er tydeligvis et meget usømmelig antrekk å møte dørselgere i, for jeg som for kvelden hadde sklidd inn i joggebukse, T-skjorte og verdens styggeste briller- JEG var tydeligvis ulastelig antrukket. Hadde det ikke vært for det faktum at folk som står utenfor kan høre om noen inne i leiligheta vår slipper en fis, ville jeg bare latt som om jeg ikke var hjemme. Ringesignal to sa imidlertid tydelig i fra:

 

"Jeg vet at du er der inne, du kan ikke gjemme deg!"

 

Så åpnet jeg døra og ble mødt av verdens bredeste glis. En Ålesunder med masse herrlig fizzk hadde tatt seg bryet å stikke innom mitt lune hi for å tilby meg prima vare til prima pris. Jeg kikket rådvill nedover plansjen han hadde med laks, kveite, torsk og sei.

 

"Jeg skulle gjerne kjøpt noen kveiteskiver, men jeg har ikke kontanter på meg," sa jeg og smilte unnskyldende. 470 kroner for 2,5 kilo kveite var vel uansett i drøyeste laget for en student..

 

"Det gjør ingen ting, jeg tar VISA!" nærmest ropte fyren i all sin entusiasme og kikket grådig ned mot pengepungen min hvor Visakortet så vidt var synlig.

 

"Jeg springer ned i bilen og henter en pakke til deg!" ropte han så, og borte var han. Noen sekunder senere kom han sprettende tilbake, med en liten eske fizzk og en bærbar kortleser.

 

"Prima vare, kun midtstykker!" sa han, åpnet eska og viste en rad med noe som da vitterlig faktisk var midtstykker.

 

Noen vage forsøk på avslag senere innså jeg at slaget var tapt. Jeg sukket tungt, dro kort og fikk eska skubbet inn i armene.

 

"Da ses vi om to- tre måneder!" ropte Ålesunderen, og borte var han i  mørket.. Vel inne kikket jeg nærmere på kveita. Og hva fant man nede i bunnen av pakken om ikke endestykker og annen dritt?

 

Neste gang det ringer på døra får sambo gå, om han så er naken! Jeg har ikke råd til å åpne døra mer dette året!


To blog or not to blog

To blogg or not to blogg... ..det er spørsmålet stadig flere stiller seg her inne etter at betalingsversjonene av Sprayblogg ble introdusert. Og jeg skal ikke late som om tanken ikke har streifet meg også i sene nattetimer hvor jeg har sittet foran PC-skjermen og pønsket på ett eller annet å lire av meg.

 

Mange har skrevet, både i positive og negative ordelag om den nye ordningen, men kanskje mest om negative følger. Selv om det fortsatt vil være en gratis versjon tilgjengelig mister man en del funksjoner dersom man ikke er villig til å betale en liten sum i måneden. Det flest imidlertid ser ut til å reagere på er tilgjengelig diskplass på en gratisblogg. 5 megabyte har mange av de som har vært her inne lengst gått forbi for lenge siden, noe som vil bety at en må begynne å slette unna gamle skriverier for å få plass til nye. Mange tenker derfor på å flagge ut og finne seg en ny gratistjeneste å blogge på.

 

Så var det min femtiøring om temaet da, tanker som hverken vil være banebrytende eller revolusjonerende, men what the heck- jeg har lyst å mene noe jeg også. :)

 

Betalingsversjonen ble først godt mottatt blant den gjengse blogger da det betydde en mulighet til å bli kvitt den lille Google-banneren mange har bannet over. Men når du får noe vil du også miste noe, og i denne omgang ble det da fem megabyte lagringsplass og mulighet til å forandre på designet på bloggen. Jeg synes ikke det er for urimelig jeg, ettersom jeg hele tida har vært forberedt på at Spraybloggs målsetninger om "å bli best på blogg" var et solid hint til at de kom til ta å betalt for tjenesten etter hvert. At de ikke har tatt betalt mens de har utviklet tjenesten har ført til at jeg som bruker ikke har trengt å betale for en halvferdig tjeneste. Men en smule sleipt er det selvsagt også. La dem bite på kroken og bli avhengige- slik at de ikke "har noe annet valg" enn å oppgradere til et abonnement. Samtidig må det nevnes at Sprayblogg har gjort det både lettvint og mulig å flytte hele bloggen sin til et annet domene om man skulle ønske det.

 

Hadde jeg måttet betale da jeg begynte å blogge for et år siden ville jeg ledd hele klikket vekk fra sida. Sprayguden ser imidlertid ut til å jobbe rompa av seg for å levere en stadig bedre tjeneste, og følgene av dette er vel at man etter hvert må betale for å opprettholde et stadig bedre tilbud.

 

Men nå står jeg altså overfor valget. Betale, eller ikke betale. Summen de skal ha i måneden for den billigste tjenesten er slettes ikke så ille. Hadde den vært ti kroner billigere hadde jeg vel ikke tenkt meg om en gang. Men å avse 40 kroner i måneden burde uansett gå glatt det og, så det er vel strengt tatt ikke der det står for min del.

 

Jeg står, som flere andre, ved et veiskille og klør meg i huet akkurat nå. Jeg har holdt denne bloggen gående i ganske nøyaktig ett år og jeg funderer på om jeg virkelig har noe å bidra med i det store og hele. Ikke er jeg av de som gransker media opp og ned i håp om å finne snusk å avsløre (seg hør og bør den femte statsmakt), ikke er jeg blant de som skriver heftigst om ting som burde oppta verden, ikke har jeg noen som helst tro på at det jeg har å si er på noen måte originalt eller fra før usagt, ikke ønsker jeg å prakke religion og andre skumle greier nedover huet på folk.

 

Skulle jeg konkludere med noe som helst så måtte det vel være at bloggen min er et sammensurium av meninger og observasjoner gjort av en 25-årig ungmø med skrivekløe og en hemmelig drøm. Holder dette til å spandere 500 kroner året på en hobby jeg strengt tatt har fått greit utløp for tidligere også, før bloggens ankomst? DET er det store spørsmålet for min del.

 

Digresjon: Sprayblogg har en så og si identisk tvilling ved navn Weblogg. Hva er forskjellene om det er noen? Designene ser ut til å være de samme, betalingstjenesten ser ut til å være den samme.. Ja til og med administratoren på de to tvillingene ser ut til å ha det samme navnet: Per.


Dagens busshøydare

En blond fjortis til en annen: "Atte du..? Ka e nommere te 1881?"

 

Jessica Simpson gå og vogg! ;P


Velmente advarsler

Takk til Maren som tipset meg om denne artikkelen i Dagbladet. :) Det er godt å se at produsenter tar seg bryet med å advare kjøpere mot potensiellt idiotiske måter å bruke produktene deres på.

 

Det er for eksempel kjekt å vite at dobørsten ikke er egnet til kroppsvask, spesiellt dersom den først har vært brukt i toalettet.

 

Amerikanere er og blir snåle. ;P


Pippi

Et akutt behov for en mini bom biggety (mini makeover) førte til at en "Wella Viva 645", en hårtoning som lovet meg knall rødt hår, havnet i handleposen min i går. Ettersom håret mitt ikke akkurat heldigger vinteren, og for tiden innehar en slapp valør av blekbrunt, tenkte jeg at det kunne være kjekt å freshe opp littegrann med en sprek rødfarge. (samt endelig overbevise folk om at jeg faktisk innehar grønne øyne og ikke brune)

 

Jeg gikk i gang med prosjektet med liv og lyst, trass advarselen om at flasken med hårfarge kunne eksplodere(!) etter at de to kjemikaliemiksene hadde blitt blandet. (Hva i huleste er det de putter i disse flaskene?!) Tjue minutter med å stå rett opp og ned for ikke å kline hårfarge utover alt rundt meg senere var det bare å hoppe i dusjen, skylle ut fargen og avsløre gnistrende knallrødt hår. ..eller hvordan var det nå igjen..

 

Da håret omsider hadde tørket sto jeg lenge og myste mot min nyfargede hårmanke! Jeg har farget håret i diverse rødvalører før og vet sånn ca hva jeg kan vente meg. (det blir alltid mørke, mørkerødt, uansett hvor store lovnadene er om at det kommer til å bli knallende, knallende rødt) Hundrelappen jeg brukte på denne toningen derimot la igjen et stusslig resultat av  kjedelig blekbrunt, eller intet resultat over hodet om du vil.

 

Vel anvendte hundre kroner..


Krølleri krøllera

Det er ingen hemmelighet, for de som har vært innom den i hvert fall, at skolen mine ikke akkurat er verdensmester i oversiktlighet og logiske handlinger. I dag skal jeg i rollen som David atter møte Goliat i et nytt basketak i et forsøk på å få hentet ut studielånet mitt.

 

Nå er det sånn at jeg må betale skolepenger for videreutdanning, noe som i og for seg er greit nok, ettersom studielånet dekker dette. Problemet starter når min kjære skole setter seg på bakbeina og nekter å utbetale studielånet FØR jeg har betalt skolepenger og semesteravgift på 3900 kroner! Kall meg gjerne tussete, men innbiller de seg virkelig at den gjengse heltidsstudent smerteløst hoster opp nærmere 4000 kroner utpå nyåret??!?

 

For de kan da vitterlig ikke forvente at jeg har råd til å betale dette sånn helt uten videre, med tanke på at skolen også helst ser at jeg IKKE har en deltidsjobb for å spe på studielånet. Et fulltidsstudie er et fulltidsstudie, da sier det seg selv at man ikke kan ha en jobb i tillegg, i følge visse luringer på nevnte skole. ( Dette sorte fåret jobbet så mye hun fikk til og greide trass dette å hale i land en B på eksamen forrige semester, så det så skolens administrasjon! :P )

 

Greit nok. Jeg kan til dels forstå at de ikke vil gi ut studielånet til førsteårsstudenter før de har betalt semesteravgiften, som en slags forsikring. Men når jeg tross alt går videreutdanning, og dermed tar et ekstra år frivillig på skolen deres og er med å gi lærerne og den forbaska administrasjonen salt til maten?! Ekstraservice? Det finner du ikke på skolen min i hvertfall!

 

Min sambo og jeg har så vidt greid å skrape sammen nok penger til at en av oss kan betale den helsikes regninga slik at vi får hentet ut ett av studielånene våre. Nå gjenstår det bare å se om studielånet faktisk har kommet på skolen, for så dra på nærmeste postkontor, betale regning, dra tilbake til skole, vise kvittering, hente konvolutt med lån, dra tilbake til postkontor, sette inn studielån. Lettvint!

 

Jupp, jeg er nok littegranne snurt..


Født til jobben?

Det er tider jeg tenker at jeg er den fødte førskolelærer. Da sitter 1-3 åringene pent og pyntelig ved bordet og lager søte små figurer i rosa og grønn leire. Men jeg får imidlertid bena trygt plantet på jorda igjen i løpet av minimun tre minutter. Da sitter to stykker og forer hverandre med leire, en tredje har klint grønn i leire inn i de blonde krøllene sine, tre stykker kaster leire på hverandre, noen gråter fordi de har gått lei og minst en har funnet ut at det er utrolig kult å kaste leire ned på gulvet.

 

Øvelse gjør mester. ;)


Stormfulle navn

Jeg kan tydelig se de for meg der de sitter på værinstituttene sine og krangler om hvilke navn de forskjellige stormene skal få. Denne gangen var det et jentenavn som sto på tur, og jeg ventet i spenning på om de ville kalle den opp etter lillesøster Ingrid. Det var til glupere mennesker enn meg påpekte at det finnes en framtidig tronarving i landet med samme navn.. Så nå venter jeg i stedet i spenning på om etterfølgeren til Inga blir hetende Joakim, etter min lillebror, eller Johan etter min morfar.)

 

Mon tro om værfolkene får overtidsbetaling den dagen de kommer til X?


En ydmyk liten bønn

Kjære værguder: Kan dere storme fra dere i natt? :)

 

Jeg skal ta båten oppover til Trondheim i morgen og ville sette pris på at den går.. Sist gang jeg skulle ta hurtigbåten var den innstillt på grunn av storm og da endte jeg opp stuet på buss i seks timer sammen med en gjeng folk som kunne terget på seg gråstein. Atpåtil tok øreklokkene til mp3-spilleren min kvelden slik at jeg ikke kunne stenge moklinga ute. :P


Ninja-Blixern

Planen var like genial som den var enkel: vente til alle hadde lagt seg for så å frotse i kakeboksen med sprutkjeks. Men jeg hadde ikke forutsett de nye fellene morsjan hadde lagt ut.. Med listen og elegansen til en ninja snek jeg meg ut på kjøkkenet, hvor døra ut til spisskammerset ventet. Dette var slettes ikke første gang, og jeg har ikke vært den eneste som har hatt lyst på litt julebakst i løpet av nattens mulm og mørke. Som et resultat av dette har min moder faktisk hengt bjeller på døra, sånn for "pyntens skyld". Men etter et par uker med intens trening hadde jeg nå blitt så flink til å åpne dørklinka at det foregikk bortimot lydløst.

 

Foran meg sto den, kakeboksen med sprutkjeks, den sorten julebakst jeg har elsket siden første gang jeg satte tennene i dens like for mange herrens år siden. Som en skygge gled jeg over dørkarmen og tok forsiktig tak i kakeboksen med det forræderiske lokket som enten lager masse lyd, eller ingen. Det jeg imidlertid ikke så i halvmørket, før det var aaalt for sent, var morsjans nyinnkjøpte brødformer som sto stablet oppå kakeboksen igjen. Selvsagt falt de alle ned med et forferdelig og foræderisk skrammel.

 

Så mye for Blixerns Ninja- egenskaper..


Finding Nemo

I går kveld så jeg "Finding Nemo" for ørtende gang, og jeg lo like godt denne gangen også. Jeg blir rett og slett ikke lei den filmen, den er så tvers igjennom glugg koselig, artig og fantastisk animert at jeg sitter med et like bredt glis hver gang jeg ser den. Ta måsene for eksempel: de er jo rett og slett GENIALE! :)

Da jeg for noen små strakser siden så denne testen inne hos Linda Elise kunne jeg jo selvsagt ikke dy meg, men måtte ta den jeg også. :) Resultatet? Tjaaah.. må innrømme at jeg kjenner meg mer igjen enn jeg har lyst til.. ;P

 

 You are MARLIN!

Which Finding Nemo Character Are You? brought to you by Quizilla


Gud er stor, eller hvordan var det igjen..

keude teumonJeg hadde tenkt å tie ham i hjel, den godeste pastor Jan Hanvold Dustepartepinn, men så fant jeg noen bilder på Dagblad-nett som burde få ham og alle andre kristenfanatiske til å holde kjeft. Dersom det er deres Gud som regjerer så er det jo merkelig at han lot denne moskeèn stå igjen i Keude Teunom. Keude teunom 2

"Det var de mest ekstreme muslimske områdene som ble rammet i Indonesia." sa Dustepartepinn. Merkelig at denne guden hans lot moskèer stå igjen når han først skulle rassere store deler av Indoenesia og utslette flesteparten av "hedningene" som bodde der.

moske(Moskèen i Banda Aceh fikk også lov å stå i fred etter herjingene til Kristendommens Gud..)

Merkelig at guden din lot disse skrekkelige menneskene beholde moskène sine... når han først skulle være så hjerteløs å utslette 145 000 mennesker for å skremme folk til å tro på ham, mener jeg.

En slappfis laffer forbi

Jeg har vært lat, LAT i det siste. Min blogg har blitt neglisjert på det kraftigste mens jeg har kost meg ved kaffebordet, feiret nyttår, sittet i gru ved fjernsynet, og så videre. Jeg har vært så travelt opptatt med å kose meg, og tenke dype "tanker", at hodet mitt rett og slett ikke har hatt kapasitet til å lire av seg daglige rapporter om mitt vel ikke akkurat Supermann-spennende liv.

 

Jeg har hatt juleferie fra bloggen, og har det kanskje fortsatt, vi får se hva jeg får ristet ut av brødskuffen de kommende dagene. Erfaringsmessig vet jeg at dess mer jeg slapper av, dess mindre har jeg å klage over, le av, spekulere over, undre meg over, bemerke, mase over, hisse meg opp over, skrive gladord om og så videre..  her inne. Jeg lar det heller gå ut over de stakkarne jeg oppholder meg sammen med. ;)

 

Så spankulerer man også i om det er verdt å fortsette når man om et par måneder blir nødt til å betale for å prakke på ukjente for dem uinteressante detaljer om mitt liv. Det, eller jeg kan slette unna ett år verdt av skriverier for å få plass til å fortsette gratis..

 

Men jeg skjønner jo at også SprayGudene må ha til salt i maten. :)


...

....nei har du sett... Fred Phelps er ute og rasler med stridsøksa igjen og er som vanlig like usmakelig.


hits