Drømmebilen??

En sånn vil jeg ha, slik at jeg kan "cruise" rundt i sentrum med den desidert sykeste bilen som japanerne noen gang har produsert! ;) Dette vidunderet med en toppfart på sprelske 50 km. i timen går unna som varm ris! :D

                                 
Den "lekne" utgaven for de barnlige, eller den "spreke" utgaven for tøffingen med sansen for detaljer. The choices, the choices.. ;) 
Busshistorie

Jeg så noe utrolig sjarmerende og søtt på bussen i dag! :)

En gammel krok, som knapt greide å holde seg oppreist stavret seg inn på bussen med god hjelp av en stokk og fikk etter mye om og men satt seg ned. Ikke så spennende i seg selv, kanskje, men da han ei stund senere skulle av la jeg merke til at det sto en gammel dame på busstoppen som tydelig speidet etter noen som skulle komme med bussen. I det hun gikk mot den bakerste utgangen for å se om vedkommende var der (hun fant ingen ved den fremste utgangen), snek den gamle skrotten seg ut framdøra med et lurt glis om munn og satte avgårde (det vil si: kreke seg avgårde så fort det går når du er gammel og dårlig til beins) i motsatt retning nedover fortauet.

Akkurat i det bussen begynte å røre på seg snudde den gamle damen seg og oppdaget ham der han "peiset" på nedover fortauet og satte etter med en rekke hissige kommentarer. Jeg rakk akkurat å se ham bryte ut i latter med verdens blåeste og mest livlige øyne, før bussen hadde kjørt forbi dem. Hvem skulle trodd  at det var så mye liv i en gammel mann som knapt greide å komme seg ombord i bussen?

Det lille innblikket i noen andres liv gjorde virkelig dagen for meg! :) Har gått og smilt siden jeg kom hjem.
Trenger du en unnskyldning?

Vi kommer alle for sent på jobben eller til avtaler fra tid til annen. Da er det greit å ha nettsteder som "The Mother of All Excuses", hvor man kan finne perfekte unnskyldninger for egen somling! ;)

For eksempel (fritt oversatt til norsk):

Dersom du kommer for sent til jobben:
1. Beklager at jeg er sein, men det venstre blinkelyset på bilen er ødelagt, så jeg kunne ikke gjøre annet enn å ta høyresvinger hele veien hit!

2. Beklager at jeg er sein, men min kone har lyst å bli gravid- og jeg ville gjerne være med å hjelpe til!

3. Jeg hadde kommet tidsnok i dag, hadde det ikke vært for at jeg havnet bak en politibil!


Gullkorn fra turistmunn

Hihi, jeg snublet over denne inne på "Humor 911" og holdt på å le meg i hjel av gullkorn nummer 4! ;D ;D ;D

Fem gullkorn en tromsøværing har hørt av turister i Tromsø:

1. Hvor er alle reinsdyrene da?
2. Hvor er jaktmarkene deres?
3. Er dere en del av Norge eller er dere Nord-Norge?
4. (Peker på nordlyset): - Det der gutten min, det er masse stjerner som flyr i formasjon.
5. Er dere ikke redde for alle isbjørnene som kan komme ned hit?

Turister er bra søte! ;D


Kosebamser?

Her følger en liste over finurlig nuskete og snåle karer som av en eller annen merkelig grunn ville gjort seg godt som små kosebamser i stua mi.. :)


            Ravi, den snåle lille fyren med orange hår som snakkesynger om ei som er "Dødssøt" og som  ikke kan  danse for fem øre, noe som av en eller annen grunn gjør ham utrolig sjarmerende.  


       "Narkotika"- mannen fra Narvesen reklamen. Hvem kan vel motså "Narkotika"- mannen? "Du har ikke en femmer til "narkotika", vel?" :D


    Odin Jensenius, sauebonde og ungkar. Blidere enn Ivo Caprions Askeladd!

     Cato Zahl Pedersen! Dette er en fyr med glimt i øyet! :) Han var mitt høydepunkt under Team Antonsen, desidert!! :) 

  Small Bill. Tenk å få en sånn en i posten? :) Mye kulere enn de kjedelige papirlappene jeg får hver måned!

Andre jeg også kunne tenke meg en kosebamse av, men som jeg ikke har lykkes i å finne bilde av:

* Kineseren fra LOTTO- reklamen. "Jei sove ike, jeg sklul!" Bedårende! ;)        

* Stig Inge fra "Buddy". Kosebamse! :)

* Jonny fra "Jonny Wang". Så stakkarslig at du får lyst til å ta ham på fanget og trøste! :)Tyveri

Hei! Jeg vil ha tilbake timen min!!!! >:I Et døgn med 23 timer er ikke et døgn!


Invasion of the Mummie Munks

Det er mye rart å lese i nettaviser. I går var jeg innom Dagbladet en tur og snublet over en artikkel om en gjeng med munker som mumifiserte seg selv mens de fortsatt var i live!

Prosessen kunne ta så mye som ti år, og var en ganske så smertefull og gruelig opplevelse. De hadde en streng diett for å få vekk så mye kroppsfett som mulig (områder hvor forråtnelsen starter først), og etterhvert minket også væskenivået slik at de nærmest var levende skjeletter som skranglet omkring. Drikken de fikk å drikke var en spesiell te fra urushi- treet som i dag blant annet brukes til å lage tynner i møbelproduksjon. (giftige saker, med andre ord) Denne teen tørket ut kroppen, og sørget også for at biller og kryp som liker å spise på dødt vev holdt seg unna.

På slutten av den siste av fasteperiodene ble så munkene (frivillig) begravd levende (graven hadde et lite luftehull som de kunne puste gjennom og motta næring). Deres eneste kontakt med omverden var en bjelle som de kunne ringe for å motta den daglige rasjonen med næring, helt til den dagen de sovnet for siste gang.

De som lyktes i å bli mumier ble opphøyd til Buddah, mens de andre stakkarne som hadde gjennomlevd de samme pinsler, men av en eller annen grunn gikk i oppløsning allikevel forble en død munk.

Grunnen til at disse munkene et sted oppe i fjellene nord i Japan frivillig startet å mumifisere seg mens de fortsatt var i live? Drømmen om å oppnå Nirvana. (å fri seg fra gjenfødelse og oppnå å bli en del av Buddah ved døden)

I templene oppe i fjellene oppbevarer munkene sine mumie stoltheter og viser dem gjerne fram. Du må bare ikke finne på å kalle dem for mumier... i følge munkene tar de seg nemlig bare en lur.

  Jei sove ikke, jei mediterer!

Frøken?

 Er det bare jeg som synes at Maren ser litt ut som en streng frøken når hun synger?


Årtidsregresjon?

Jeg sto opp til  vårvær (sol, kaldt og fuglekvitter), jeg gikk ut av bussen nede i byen til vintervær (snø), og fulgte ei venninne til Sentralbanestasjonen i høstvær (regn og vind).

På turen hjem kjøpte jeg meg pølser og engangsgrill, så nå sitter jeg og venter på at sommeren kommer til kvelden! ;)


Skrivetørke?

Hmmm... det ser ut til at jeg har dumpet borti denne skrivetørka som en del andre bloggere også ser ut til å slite med for tiden.. Er det sånn at vi går tom for ting å skrive om etter så og så mange uker?

Kanskje spiller det faktum at jeg ikke har ferie lenger en liiiten rolle, når jeg gjør noe så uvanlig som å tenke meg om. Har praktisk prøveeksamen i drama for tida og da blir det overraskende lite tid til overs for å sitte foran PCn å kope.. :I

MEN! Våren ser ut til å ha meldt sin ankomst for godt! :D Sko med spisssse tær og klær i herrlige 80-talls farger har i hvert fall gjort sitt inntog på landskapet, og dersom man sitter akkurat der sola treffer fryser man nesten ikke rompa av seg heller. Hurra! :) Bare kjedelig å tenke på det faktum at eksamener kommer krypende nærmere dag for dag... :P


Grattis! :)

  <--- Min mamma! :)

I går hadde min kjæææære mamma bursdag, og grunnet et kranglete bredbånd kom jeg meg ikke inn her for å legge ut min storstilte gratulasjon som planlagt. *furt*

Så her kommer derfor, noget forsinket, min hyllest til verdens aller beste mamma! Jeg er faktsik så fornøyd at jeg aldri har vurdert å bruke bytteretten! ;) Måtte gårsdagen bli en superduper dag, hvor pappa varter opp og lillebror og lillesøster sprer roseblader på din vei. ;) (eller i det minste holder seg unna telefonen når slekta ringer.. ;D )

Jeg kommer hjem til påske, med et par venninner og et par pakker på slep! ;D


Koffert tanker?

I dag har det vært en sånn dag. En typisk "alt er morsomt og kan forbindes med koffert tanker"- dag... Du vet når absolutt alt en annen sier automatisk tolkes som ytringer av den tvilsomme sorten, og når en smultring kan være nok til at du ler deg halvt i hjel..

Noe sier meg at jeg ikke har godt av å ha prøveeksamen i Drama, og tanken om at det tross alt bare er mandag skremmer nesten livskiten av meg!

Ingenting trimmer magemusklene som noen timer med krampelatter. ;)

Snart Helg..


Enda flere rom..

 Hehe, som om jeg ikke bannet nok mens jeg strevde med å komme meg ut av "Crimson Room".. Nå har jeg funnet enda en inne på "Bare Spill", nemlig "Logan's Myster of Time And Space". Og denne stopper ikke etter at du har funnet veien ut, den bare fortsetter! Jeg brukte nok litt flere timer enn jeg har lyst til å innrømme der inne i går kveld, og jeg har fortsatt til gode å gjennomføre møkka. (men fortsetter hun? Å jaaa daa. :)


La oss slå et slag..

. . . for nynorsken! ;D

Det er vel ikke til å stikke under en stol at mitt forhold til nynorsk er relativt anstrengt. Derfor ønsker jeg i kveld å slå et slag for mitt sidemål... OG bevise en gang for alle at jeg ikke fortjente å få 5 i nynorsk på videregående..  Jeg presenterer herved Tittney Spears "Toxic" i ny språkdrakt.

Giftig      

Kjære, kan du ikkje sjå
Eg ropar
Ein fyr som deg burde høyre ei varning
Det er farleg
Eg faller
Der e inga unnslepping
Eg kan ikkje venta
Eg trenger eit slag
Kjære, gje det til meg
Du er farleg
Eg elskar det

For høgt, kan ikkje kome ned
Mistar hovudet mitt
Snurrar rundt og rundt
Kan du kjenna meg no?

Refreng
Med ein smak av dine leppar
Eg er på ein tur
Du er giftig, eg slepp under
Smakar på giftparadiset
Eg er avhengig av deg
Veit du ikkje at du er giftig
Og eg elskar ka du gjer
Veit du ikkje at du er giftig

Det byrjar bli seint å gje deg opp
Eg tok ein sup
Frå djevlekoppen min
Sakte tek over meg

For høgt, kan ikkje komme ned
Det ligg i lufta
Og det e over alt
Kan du føla meg no?

Refreng x3

Forgift meg no
Med di kjærleik no
Eg trur eg e klar no
Forgift meg no
Med di kjærleik no
Eg trur eg e klar no

 SAS?        Nesten Unni Wilhelmsen..         

Takk, Ivar Aasen.


Håravfall

Det var en nyfrisert og meget blid Blixern som kom hjem i dag, etter å vært innom skolens nystarta smugfrisørsjappe inne i dusjen på jentegarderoben. (ikke spør! ;D) Spenningen var stor i det jeg trasket inn døra hjemme. Ettersom håret var blitt atskillig kortere var det stor spenning å spore vedrørende om min kjære kom til gjenta feilen han hadde gjort i sommer, nemlig å sammenligne den nye sveisen til sin kjære med hans mammas hårfrisyre.
 
"Du ligner på mamma!"

Dette, gutter og menn, er det absolutt verste deres kjære får slengt i fjeset etter at de har vært hos frisøren. Det har ingenting med om de liker mødrene deres å gjøre, men henger fast i det faktum at du ALDRI skal sammenligne din kjære med din mamma. Det er på akkurat samme viset som dere gutter og menn ikke har lyst å bli sammenlignet med deres kjæres pappa! Har noen som helst lyst å ligne på NOEN som er over dobbelt så gammel som deg selv? Tror nok ikke det.

Jeg svevde grasiøst inn i rommet ala en krysning av elefant og alv, mens jeg passet på å vifte litt ekstra med håret ala modellbærte. Ville den nye frisyren bli høypriset eller slaktet? Ingen av delene... En time etter at jeg hadde kommet hjem hadde Kent fortsatt til gode å kommentere det faktum at hodet mitt hadde mistet halvparten av fjona som tidligere hadde stått i alle retninger til undertegnedes store fortvilelse..

Til slutt ga jeg opp. Jeg spurte ham om han så noe som var annerledes på meg. Han kikket lenge på meg, før han nølende sa: Håret, kanskje?


Angst

Ordet du ikke vil høre når du sitter i tannlegestolen: Opps!?


Ein slafsar, to slafsarar...

Du sitter på bussen etter en laaang dag på skolen. Det er da det skjer, synkronslafserne inntar buss- setet bak deg.. De setter seg godt til rette, mens de skravler i vei om de kjekkeste guttene, de kuleste klærne og de teiteste venninnene.

Du er trøtt, du er sliten. Du vet at hjemme venter en leilighet som har hybelkaniner som gisper etter luft ettersom plassen under sofaen har minsket drastisk den siste uka og at det venter en stabel med oppvask som snart når opp til kjøkkenskapene. Å sitte en halv time på bussen er ikke så ille, tenker du for deg selv. Det er helt til du hører replikken:

"Vil du ha en tyggis, liksom?"

Da bryter helvete løs..

"Å ja! Det var akkurat det jeg trengte, sant!" lyder svaret og det rasler intenst i tyggispapir.

Dersom du noen gang har sittet i 30 minutter foran to stykk tyggistyggende venninner (som faktisk minner skummelt mye om drøvtyggende kyr i lydvolum), vet du hva jeg gjennomgikk av pinsler på turen hjem i ettermiddag.

"Slafs SMATT SMATT, slafs SMATT SMATT, slafs SMATT SMATT!!!"  i en liflig valsetakt til du vurderer å stikke hull på trommehinnene og hive deg gjennom nærmeste nødutgang, er det rart folk ikke tar bussen lenger?! Hva så om folk står som sild i tønne under rushet, hva så om det blir dyrere å dyrere og rutetilbudet dårligere og dårligere. Finnes det noen politiske partier der ute som har "Forbud mot tyggisslafsing på bussen" som hovedsaken på sine valgparoler? I så tilfelle har dere min stemme.

                                                               

Neste gang skal jeg by dem på en "Spicy Coctail" fra Airwaves..


Tyggisen som skummer..

 Har du smakt på Airwaves' "Spicy Coctail"? Dersom du ikke har det, men har store planer om å prøve den ettersom den som alle andre Airwaves- tyggiser lover at du kan "puste fritt etter ett tygg"? Her er min bønn til deg: IKKE gjør det. Se i stedet for deg et ungt naivt sinn som i et ubetenksomt øyeblikk tenkte: "Kanskje den er god?"

Jeg kjøpte tyggisen. Jeg puttet en i munnen og knasket villig i vei, ivrig etter å kjenne smaken av den første "spicy" tyggis. Jeg tygget, jeg smakte, jeg spyttet..

Dersom du noen gang har smakt på såpe, har du smakt "Spicy Coctail", for det er DET den smaker! Ingen appelsinsmak, ingen chilli eller hva søren det nå var det skulle smake, bare såpe. Grønnsåpe! :P

Lær av mine feil, denne tyggisen ønsker jeg ikke på min verste fiende! Men jeg er forøvrig nysgjerrig på hva slags spennende smaker de kommer med i framtida. Kanskje en "Rat Poison Strawberry", eller en "Lemon Upchuck"? *grøsser*


Varulvfilm, anyone? :)

      Jeg er nok en veeeldig fordomsfull person når det gjelder varulvfilmer.. Etter å ha sett en god del uhyrlige spesialeffekt- varulver opp gjennom årene skal det veldig mye til for at jeg setter meg ned og ser på noe som inneholder varulver frivillig.

Men så skjedde nå underet en kveld, at jeg satte meg ned og så en varulvfilm ved navn Dog Soldiers. Den eneste grunnen til at noen ikke behøvde å lenke meg fast til sofaen med håndjern var det faktum at denne filmen var britisk og at jeg er inne i en "britisk film"- bølge for tiden. Jeg var nok utrolig skeptisk til filmen uansett, men tenkte skitt au, hvorfor ikke..

100 minutter senere satt jeg med kjeften vidåpen og oppdaget at en lavbudsjetts VARULVFILM plutselig spratt opp på topp 3 listen over filmer jeg har sett!

Kort om handlingen i filmen:
En gjeng britiske soldater blir sendt på treningsøvelse ut i den skotske skauen og snubler over restene av en spesialstyrke i skogen. Minutter senere flykter de for livet, før de forskanser seg i et falleferdig hus langt uti gokk, langt unna nærmeste bygd eller by. Det går etter hvert opp for dem at de som jager dem er noe helt utenom det vanlige, og at de ikke er lette å bli kvitt..

Litt subjektiv hyllelse:
Dette er en genial liten film, og virkelig underholdende tidtrøyte dersom du liker en film som er 90%% godt skuespill, 40% horror, 40% humor og 40% dramatikk. (hmm.. det regnestykket der får jeg ikke til å stemme helt.. nuvel) Her har de lånt fra de fleste steder, og du vil blant annet finne referanser til Star Trek, The Matrix, Night of the Living Dead og mange, mange andre filmer.
 
Rollebesetningen er superb, og jeg har fått min egen favoritt i "The Sarge" (Sean Pertwee). Får du ikke frysninger nedover ryggen når du hører "campfire"- historien hans er du rett og slett ikke i stand til å se godt skuespill blandet med en god historie! Så det så. Og det er utrolig hva man kan reparere med litt superlim. ;)
                                                                                                                                       The Sarge :)

Hva disse fyrene har fått til med litt sminke og noen stylter er rett og slett utrolig, og regissøren, Neil Marshall, gir oss akkurat nok varulv til at vi tror, men ikke for mye slik at vi ser svakhetene ved dem. For det er ikke til å stikke under en stol: ser du monsteret for mye i løpet av en film vil du etterhvert oppdage åpenbare svakheter, samtidig som det ikke blir like skummelt lenger.

Greit nok, de finner på ingen måte opp kruttet med denne filmen, men de har greid noe så sjeldent som å få den meget kresne undertegnede til å LIKE, ja faktisk DIGGE en varulvfilm. Så dersom du er som meg, veldig skeptisk til alt med en varulv utenpå coveret, se denne! 
 

Warning, digresjon i anløp: Hmmm.. hvorfor har ingen tenkt på å lage en skrekkfilm med Jar Jar Binks? Han er til dags dato den eneste skapningen jeg har sett på film som blir mer og mer skummel jo MER man ser av ham!Akk ja... Idol, du..

Akk ja. Eller jeg kanskje skal hive meg på "finne på morsomme headlines med navnet Anh i"-bølgen og si "Ahn, ja"?

Det har vært en ny runde Idol og jenta som på forhånd var kåret som kjempefavoritt til å vinne hele sulamitten røyk på hue ut til alles store overraskelse. Inne på VGs diskusjonsforum har det vært hysteriske tilstander siden resultatene ble kjent i går kveld. Alle er tydeligvis i harnisk over at jenta med den nydelige stemmen har røket ut.. Konspirasjonsteoriene har vært mange utover  natta, og man har spekulert i om det har vært noe galt med stemmetellingen, om den generelle Idolseer er rasist og derfor ikke stemte på henne, om noen hadde føkket opp lyden under Ahns opptreden, og så videre og så videre... Folk har sågar startet underskriftskampanjer for å få henne med tilbake blant finalistene.

En del har faktisk sunket så lavt i sitt hysteri at de har begynt å mobbe en annen deltager de mener burde røket ut før Anh. Dette delvis fordi de mener at deltageren synger falskt, delvis fordi de er av den oppfatning at denne deltagerens venner og familie er millionærer som stemmer henne videre.

Vel, her er MIN oppfatning av det hele. Folk stemmer på den de vil, og hvem som in the end går av med seieren kommer ikke å ha noe som helst med hudfarge, utseende, konspirasjoner eller det at deltageren har kjente med mange penger å gjøre! Jeg trodde det faktum at en hobbit- lookalike fra Bergen gikk av med seieren i fjorårets Idol- runde bekreftet nettopp dette?!

Og dere der ute som nå skriker over dere i harnisk over at Anh har røket ut: kanskje dere skulle tatt opp telefonen og stemt på henne da, i så tilfelle, og ikke bare regne med at hun går videre fordi hun er favoritten?! 
                                                 Lykke til videre Ahn! :) 
       
Og for å gjøre det klinkende klart: jeg har ingenting i mot Anh, på samme vis som at jeg ikke har noe i mot noen av de andre deltagerne i Idol. Jeg ble overrasket over at hun gikk ut jeg også. Det jeg reagerer på er alle de rasende folka der ute som ikke innser at DE er den eneste grunnen til at DERES idol ikke gikk videre. Hadde de stemt på favoritten sin ville hun fortsatt vært med i programmet.


Vrooom....

Jeg o spreke, spreke menneske har nå tatt fatt på ny frisk! *applauderer eget ego* :) Jeg skal bli den sprekeste sofapoteten i manns minne, eller.... Nu ja.. Den som lever får se, og så videre... :P

MEN jeg har i det minste funnet ut hvordan jeg skal fikse mitt eget lille webgalleri uten å dø av sinne og fortvilelse over egen inkompetanse. La meg bare si som følger: Jeg ELSKER Thumbs Plus! ;) Nå er det bare å ordne seg med et lite gratis domene og finne ut hvordan man laster opp dritten... (aner mang en kraftsalve og tenners gnissel...)

Dette er uten tvil det mest innholdsløse blogginnslaget jeg har skrevet så langt, undres på om man er dehydrert?Jeg tror jeg har noen femtiøringer...

Du kjenner til dem, ikke sant- de gamle damene i butikk-køen. De som er plassert der for å sørge for at du ikke rekker bussen din, de som sørger for at du kan få hjerneblødning av ren, skjær ergrelse... Det er ikke søte små damer med hundrelapper jeg snakker om, det er de med 50-øringer og kronestykker!!!

"172 kroner, sa du? Jeg tror jeg har skal ha noen kronestykker.." Dette er som regel det første tegnet på at du bør belage deg på at den gamle damen kommer til å bruke ti minutter på å telle kronestykker og femtiøringer, samtidig som hun pjatter med den som sitter i kassa.

Greit nok, en og annen gangen kan det nesten være litt koselig å se på en gammel skrott som roter gjennom pengepungen på bestemorsk vis, og jeg vet også at det er mange ensomme gamle damer (og menn) der ute som går til butikken rett og slett for å ha noen å snakke med (den som måtte sitte i kassa). Og så lenge de er blide og hyggelige og ikke teller opp noe særlig mer enn femti kroner i smått, så tar jeg det med et smil.

MEN! Når gamle, små damer begynner å dra fram kassalappen fra forrige gang, for å purre på at de har betalt 1.50 for mye for en pakke egg- DA kan de bare ryke og dra!!! Kanskje de tok 1.50 ekstra ettersom de visste at du kom til å knabbe et par bæreposer uten å betale for dem, har DET falt deg inn kanskje?! 

                                               Hun ser søt og uskyldig ut, ikke sant..


Neste uke: Gamle damer som "ikke er gamle" på bussen.


Lil Red Riding Hood with her Lil Baazoka :)

 Vel, jeg kunne ikke dy meg... ;D (Dog Soldiers Sitatet bare tagg om å bli "realisert" på et slags vis.) Dette har da jeg skriblet på store deler av dagen.. :) Jeg beklager på forhånd for den eeeelendige kvaliteten på bildet, ettersom autokomprimeringen til Spray ser ingen nåde for min... eh...kunst... ;P Skal ordne meg med ett galleri på en ekstern side etter hvert. (GISP, skal hun slippes løs med en WYSIWYG- editor nå? Nååååde!) Til da må du pent trykke på "tommelen" og se crappy- utgaven.


Mitt favoritt Filmsitat

 

"We are now up against live, hostile targets. So, if Little Red Riding Hood should show up with a bazooka and bad attitude, I expect you to chin the bitch!"                                      

                                              -Sgt. Wells, Dog Soldiers-

(Jeg bare DIGGER The Sarge! :)


Frimerker

                                                   

Bill Gates har mye penger. Nå ser det ut til at han ønsker å skoffle inn enda mere penger. Hvordan? Ved å innføre FRIMERKER på e- post! Han har selvsagt en veldig "god grunn" for dette (pengene har iiiiingenting å si.... jatta...), han tror nemlig at dette vil være med å bekjempe all Spammen (søppelpost) som spys ut daglig. (dersom det koster å sende en mail blir det jæklig dyrt å bombardere andres postkasser med spam)

Andre sier imidlertid at det er et dødfødt forslag og lite gjennomførbart. Det håper jeg virkelig, jeg blakker meg hver gang jeg svipper innom Posten for å sende noe, så jeg har ikke særlig lyst til at Bill også skal få enda bit av meg! *geiper tunge til Bill*


Hugh Hefner på Mars??

                                                                     

Stakkars Nasa. Her trodde de at de var de aller første til å sende en masse skrot opp til Mars for å finne spor av vann og diverse, men hva får de se? Jo, et helt tydelig bevis på at Hugh Hefner har kommet dem i forkjøpet!!                                                                                  


Se bare her, er ikke dette en PlayboyBunny kanskje? ;)

                                                      

Les mer om den mystefystiske kaninen her, her og her. :)Virr virr

Ah, jeg har fri, sola skinner nesten gjennom skydekket, og jeg har akkurat meldt min kjære på Robinsonekspedisjonen... Det blir spennende å høre hva han har å si til det når ham kommer hjem! *GLIIIIIISE* ;)

Til mitt forsvar vil jeg bare si at jeg kjeeeeeeeeeeder meg noe helt grusommelig og at det var enten det eller å melde en av mine single venninner på Ungkarskvinnen... (skjønt.. man har jo egentlig fri for å lese til eksamen, men det blir liksom for.. ahem...lettvint. Har man fri skal man finne på noe litt uvanlig, syns jeg. ;D )

Hevnen kommer sannsynligvis til å bli grusom, jeg kan se for meg at Kent kommer til å melde meg på som publikum på Da Capo eller noe.. *skjelver av skrekk*Ikke fullt så Mini

Min kjære lillebror ønsker seg veldig en Mini Cooper. Dersom jeg blir millionær over natta vet jeg hvilken "versjon" jeg skal kjøpe til ham! ;D

                                          


Grand Prix, Grand Dritt?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!!!! Det er altså den tiden av året igjen... Det har gått en ny norsk Grand Prix finale av stabelen og jeg kom i skade for å få med meg den såkallte "superfinalen"... Og etter å ha gapt meg gjennom et bidrag fra noen "The Darkness"-kloninger, en "ri på den Tyrkiske bølgen fra fjorårets internasjonale finale"- oppfølger, en "standard fløtepus med fløtepussang", som var like stakato som Ivo Caprions Askeladden og en "løpe rundt på scenen og være kjempe-sexy-fordi-jeg-er-kvinne-og-damn-proud-of-it- sang" tror jeg faktisk at jeg gjennomgikk en delvis lobotomi... 

Og, hurra- vi sender visst fløtepusen til den internasjonale finalen, slik at han kan smelte ungpikehjerter all over the place.. ick..

Hva er det med oss nordmenn og disse ekle, svulstige balladene? Og hvorfor må all Grand Prix- musikk høres ut som nettopp: Grand Prix- musikk??

Sånn sett skulle jeg nesten ønske fyren med leppestift, tung øyeskyggefaktor og den hesligste 70- talls drakta noen sinne hadde gått av med seieren. Gjengen hans hadde nok skapt atskillig mer røre nede i Tyrkia enn en skarve ballade- fjomp! :)

                                                                Dokumentar Blix


Lisens 2004 (Hva går pengene til?)

I dagens avsløring kan jeg avsløre at NRK endelig har funnet en nyttig funksjon for Norges såkallte moteikon- Kikki Sørum:

             

Bad Taste med Kikki Sørum:

Er du blant dem som gruer deg hver gang du er invitert på bad taste party? Vel, fear no more! I NRKs nye storsatsning "Bad Taste med Kikki Sørum" vil du alltid få gode tips til hvordan du skal kle deg til helgas Bade Taste Party! Kikki Sørum har mange års ekspertise på dette feltet og vil gi deg uvurderlige tips både til hårstil, klær, sko og sminke. Du vil bli den hesligste på festen dersom du følger hennes tips, garantert! 
                  
               En kul hatt vil for eksempel alltid gjøre stor suksess!   

 
Utgifter:
* Lønn Kikki Sørum:                                                                                  0 Kr
* Diverse moteklær Sørum vil bruke i sine programmer:               340 000 Kr (Div. motehus)
* Kulisser i gyselige farger:                                                             12 000 Kr
* Gjesteopptreden av Anita Valen (sminketips), en kopp kaffe:               5 Kr
* Utgifter til Anita Valens sminke:                                                       3999 Kr (H&M) 

             Denne modellen er  kledt av Kikki og sminket av Anita.
                                                                          Lekkert jenter! :)

(Bilde lånt av www.kjentfolk.no)


E-mail kort

Er du på utkikk etter et stilig, morsomt, animert e-mail kort å sende? Da vil jeg anbefale deg å ta en titt innom denne siden. Her har de det meste, til de fleste anledninger! :) Jeg har vært innom mange sider de siste årene i jakt etter gode, animerte e-mail kort å sende venner, og denne siden er til nå den desiderte vinneren.

Noen som har andre gode forslag, forresten? :) 


Køtrøbbel..

Det er ti minutter til bussen går og du trasker lystig mot kassa på Rimi med en liter melk under armen og tenker som så at "Det rekker jeg fint!"

Tre meter fra kassa ser du at det er ingen som står i kø, og det ser enda lysere ut med tanke på å rekke bussen. Det er DA hun kommer dundrende, Fruen på helgeinnkjøp! Med vogna stappet til bristepunktet SUSER hun forbi deg, som om hun skulle vært en Rallysjåfør på oppløpssiden, og du holder på å falle over ende da luftrykket slår deg som en knyttneve.

Du kikker på den ene melkekartongen du har under armen, og kikker på Fruen med ti kilo kjøtt, 20 pakker spaghetti på tilbud, en trekilos kartong med Omo Ultra og.. og listen fortsetter som et vondt år. Men akkurat i det du med et stille sukk skal til å stille deg bak Fruen som akkurat har begynt å lempe på varer så samlebåndet skriker etter nåde, snur hun seg og brøler: "Nå må dere se å pelle dere hit med vognene!" Du snur deg og oppdager til din store forskrekkelse to småttiser med hver sin fullstappede minivogn som kommer brøytende nedover langs hylleradene, Fruens poder..

De skubber deg unna og hjelper velvillig sin mamma med å stå og hale og dra henne i jakkeermet mens hun losser handlevogna, og maaaser om å få godteri. "Mamma, kan jeg få stratooooos??" hyler de i kor, mens Fruen kjefter tilbake om at de fikk hver sin bolle sist gang de var på butikken.
 
Når hun så, etter ti minutters kombinert lossing og kjefting på små poder som "aldri skal få være med i butikken igjen", drar hun endelig VISA-kortet sitt. Det er din tur, tror du. For akkurat i det du trår fram for å legge din enslige melkekartong på båndet så kommer hun pinadø igjen! Hun skubber deg unna slik at hun får knabbet seg noen gratis handleposer, ettersom hun "glemte" å legge dem på sammen med alle varene...

Jeg hadde EN liter melk!! Jeg gikk FORAN deg! Du hadde ikke tapt ETT minutt på at jeg gikk foran deg i køen!

Takk, det er så utrolig kult og stå i 30 minutter i sprengkulde å vente på bussen... :P 

                                                     

Neste uke: Gamle damer i buktikk- kø..


Lenore

                             

Har du vært litt kjei og lei Donald i det siste? Synes du at Tom og Jerry ikke gir tilfredsstillende mengder blod og gørr der de skambanker hverandre til forlystelse for barn i alle aldre? Liker du sort/hvitt- tegneserier som er så fine at du nesten får lyst å henge dem opp i stua som pynt? Da tror jeg definitivt Lenore er tegneserien for deg. :) 

   Om Roman Dirge's "Cute little dead girl" kan du foreløpig lese på norsk i Nemi- bladene, eller du kan svippe innom supre tegneserie- sjapper som Outland og Avalon og kjøpe samleutgavene på engelsk. Lille Lenore er en søt liten jente som ikke vet hun er død, og som bor i en ganske så bisarr verden. 
                                                     
Blant annet får hun jevnlig besøk av sin lille beundrer Mr. Gosh, som har et brennende ønske om å gifte seg med Lenore. Lenore har blant annet svart frieriene hans med å kjøre over ham et par tre ganger med gressklipper, helt over ham bensin og tent på, stukket ham full av nåler..og så videre, men Mr Gosh er ikke den som gir opp så lett, daakar.          

Tro meg, dersom du liker litt bisarre, småmakabre serier kommer du til å elske denne! :)

                                                               


Disclaimer (highlight to read): If I should in any way neglegt Mr.Dirge's copyright by displaying his work on this site, please don't bite my head off! :) I'll remove them if so be, but I hope this will be considered as tribute to Mr. Dirge's work. Thankies.


Cute little bunnywunny

Hihi, jeg var innom en blogg her om dagen, husker ikke hvems i farta, og fikk se et bilde av en kattepus, svær som et hus! Jeg ser pusekatten, og høyner med.. en kanin!!! ;D (skal tro hvor mange kilo løvetann denne "tassen" fyker  gjennom i løpet av en dag. :)
Da er det offisiellt..

Å se på maling som tørker har lenge vært sett på som det absolutt kjedeligste tidsfordriv. Nå kan malinga se seg slått, TV3s nye realityserie 24/7 er det absolutt treigeste jeg noengang har sett på TV!!! :PReligion, roten til alt ondt?

I Topeka, Amerika, bor det en stakkarslig, stakkarslig gammel mann som har gjort det til sitt levebrød å hate alle han ikke liker. Gud hater homser, kan han forkynne, og det forkynner han- ved hver anledning som bys. Han har jo bibelen å støtte seg til, så da er det vel greit? For han er sikkert kjempestø i gammelhebraisk slik at han slipper å ta feil på grunn av en og annen oversettelses feil. Og han vet jo at det som står i bibelen er helt sant, for de som har påstått å skrive den på vegne av Gud kan jo ikke være preget av sin egen overbevisning og mennesklige evne til å tolke ting og skrive sin egen subjektive versjon?

Har det falt den godeste lille, stakkarslige presten der nede i Topeka at han ved å hate de som han mener synder så er han en akkurat like stor synder som de eventuellt er? "He who judges another condemns himself" (Matt. 7 v 1), er et lite bibelsitat jeg fant etter noen sekunders leting på nettet som umiddelbart gjør denne triste gammle mann til en like stor synder som noen homofil gutt eller jente.. For bibelen skal jo tas bokstavlig, det har han jo selv bestemt.. 

          I 1998 ble Matthew Shepard drept, ganske enkelt og greit fordi han var homofil. Den stakkars gamle mann ble svært oppbragt over dette og bestemte seg derfor for å reise til Casper, Wyoming, sammen med enkelte fra hans menighet for å delta i begravelsen. Fordi han var oppbragt over det meningsløse mord? Nei, men for å protestere mot "homofili i sin helhet". Mens den sørgende familien begravde sin sønn sto den stakkars gamle mann utenfor gjerdet og viftet med sine bannere og ropte slagord som "Matt in hell", "God hates fags" og så videre.

Men den godeste pastor Fred var såvisst ikke ferdig med sin "heder" til Matthew. Han har for tiden planer om å reise et monument til minne om gutten som ble bundet til et gjerde, banket opp og etterlatt for å dø. Det skal bli et staselig monument i granitt, med en tykk bronseplate hvor følgende inskripsjon etter planen skal stå: "MATTHEW SHEPARD, Entered Hell October 12, 1998, in Defiance of God's Warning: 'Thou shalt not lie with mankind as with womankind; it is abomination.' Leviticus 18:22." Merkelig nok strever han fortsatt, noen år etter at han først søkte om å få resie monumentet, med å få tillatelse til dette...
 
      "Anyone who supports fags is just as guilty as they are. You are both worthy of death (Romans 1:32)" - Fred Phelps. (Et stakkarslig, gammel mann- sitat)

I så tilfelle, gamle, stakkarslige mann, tror jeg vi blir mange i helvete etter hvert, og det er like greit, jeg ville uansett ikke tilbragt ett eneste sekund i samme himmel som deg!

Lurer på hvordan verden hadde vært i dag, uten religioner??

(Interessert i å vite litt mer om den stakkarslige, gamle mann og arbeidet hans? Hvorfor ikke ta deg en titt innom hjemmesiden til menigheten hans?)


Om mus og elefanter..

Let the little things in life tickle you! :)

             


hits