En trøtt kommentar mandag morgen..

Jessica Simpson er bra søt der hun gjør et krampeferdig forsøk på å vaske huset sitt selv, for første gang tydeligvis..

Se som hun yndig spruter omkring seg med Zaloen og plasker med skum!

Jeg får rett og slett kjempelyst til å ta megaoppvasken som truer med å ta over mitt eget kjøkken..


Jente eller gutt?

Jeg kunne selvsagt ikke dy meg da jeg var innom SandyCowgirls blogg og fant denne. The Gender Genie vil vistnok, ut i fra hva og hvordan jeg skriver finne ut med 80% sikkerhet om jeg er jente eller gutt. Tidligere har blant annet Fratho og en del andre spekulert på om jeg var av det maskuline slaget og jeg tenkte at det nå var på tide å virkelig overbevise dem om at jeg faktisk er jente. (bildene av meg hjelper egentlig ikke så mye på den saken. ;D )

Jeg skulle skrive noen ord på engelsk: fiction, nonfiction eller på bloggevis, og ut i fra dette ville The Gender Genie konkludere med hvilket kjønn jeg var. Resultatet var mildt sagt skuffende..

Female Score: 121

Male Score: 443

The Gender Genie thinks the author of this passage is: male!

Og her er da det jeg skrev, med fyllenerver i ett- tiden i dag, som visstnok er tre ganger mer mannlig enn kvinnelig skrevet..

(fyllenerver, og totalt fravær av ordbok, samt det faktum at denne teksten ble rablet ned i full fart bør være unnskyldning nok for de litterære og språklige svakhetene. ;)

There was a mist hanging over the water that morning. The aftermath of a great war was hiding in the cool morning air. Nothing but a shadow stirred as daylight pierced through the forest roof, and finally a figure steppet out into the dim light. He was hurt, and deep gashes were bleeding as he stood there, inhaling. But his heart had stopped beating a long time ago...

Dreading what had to come he picked up his sword and headed for a small clearing in the woods, leaving the still water, not minding the fact that he was soaked in the blood of his soldiers. He'd never been a frightful person, but the small droplets of sweat slowly forming on his brow now told a different tale. He was the sole survivor, and therefore the winner. But he didn't feel like one. He felt totaly alone, he felt abandoned. In a forest of trees and sleepless souls he sat down, finally realising he hadn't won at all. The lifless bodies of his soldiers lying scattered around on the forest floor, they were the real winners of this war.

He closed his eyes, waited. A shiver went through the ground. Something was approaching- something big, something evil. Eyelids still closed he rose, sword in hand, blood boiling. Yet, still was his arm, and his mind lingered by one face, his dearest Belinda. He would never see her again, but he didn't tremble with this sad fact. Nor the promise of a terrible death in the midst of a cursed forest.

The ground was trembling now. A fear grew as the trees once more managed to keep the sunbeams from reaching his weary body. Finally he opened his eyes, just as doom came chasing for his soul. He didn't mind, really. He'd lost his soul years ago. Let it come, set me free.

A small smile grew on the man's face, the sword fell to the ground.


Hehe

    Odd Karsten Tveit kan i en spesialrapport fra "der nedenunder" rapportere at: "Helvete har faktisk frosset over. Dette er Odd Karsten Tveit, live fra "der nede"."

Jeg fikk B på dramaen, folkens! :D Og som om ikke det var nok så var vi visstnok ikke så langt unna A heller! :D Dette skal feires til gangs! Det blir middag på Peppes i kveld, og en heidundranes fest i morgen!! :D

Alt gikk som smurt under forestillingen, ENDELIG satt det! :D *gliser passe hysterisk* ;)

Men best av alt er det at tre av mine aller beste venninner, nemlig Liz, Nina og Maren alle tre fikk en svært så velfortjent A! :D Grattis jenter! :)

     Her har vi altså ett stykk skamklipt lykketroll (uten øyebryn), som har en nesten manisk besettelse for sin blå venn, Steinar. Det eneste problemet er at Steinar er en... stein, og derav veldig fåmælt av seg. Han har i tillegg en lei tendens til å stikke av, og det er i grunnen utgangspunktet for hele stykket som ble spikret sammen etter en natt med særdeles lite søvn. Her lukter det definitivt Toy Story- rip off, med leker som våkner til live og så videre, men det er lov å stjele. Det har dramalæreren vår sagt! 

Høydepunktene var mange i vårt o grande stykke! Hybelkaninen, hvis venner Rubbel, Skit, Støv og Lort hadde blitt offer for støvsugeren,  måtte springe for harde livet for å redde seg unna den fæle massemorderen. En isbjørnbamse (som i voksne øyne kunne virke lettere brunstig) satte i gang en ellevill jakt etter en noget stivlemmet Barbie, før de ble venner og vel forlikt og red ut i grandeste Kvitebjørn Kong Valemon style. Og selvsagt lykketrollets store gråtescene i det det oppdaget at Steinar var borte.. Vi er så kreative så! ;) *klapper eget ego og gruppemedlemmer på skulderen*

(og de av dere som ikke har sett det jeg vaser om kommer ikke til å forstå en eneste ting, men det får bare være. I kveld er jeg bare trøtt og fornøyd, mett på Peppes Pizza og McFlurry til dessert. :)

Det slår meg i ettertid at jeg ligner mer på Karius og Baktus forsvunne trillingbror...

En annen ting som slår meg er at jeg alltid får rollen som troll! Bør jeg ta meg nær av dette?!


Grøss og gru!

I dag er den store dagen.. Jeg synes halv seks er en glimrende "stå-opp-tid" for oss B- mennesker. Ingenting er som å tvinge opp øynene med brekkjern og klaske på plass et par steinharde linser før en setter seg ned for å stresspugge litt teori til å forsvare eksamensforestillingen ovenfor sensor..

Jeg har nå tatt en dusj, begynner å bli kvitt litt av tåkesynet, og skal straks brygge meg en kopp kaffe for å sparke i gang maskineriet der oppe i topplokket slik at pugging av velvalgte ord kan begynne. Kvart over sju må jeg være ut døra slik at jeg er på plass på skolen ved 8- tida hvor rigging av scene, utplassering av stoler og mere til skal foregå før teppet dras opp klokka 09.00.

Jeg. Er. Nervøs.   Jeg. Takler. Ikke. Presset.

Hva gjør jeg dersom en av de andre besvimer på scenen? Hva gjør de om JEG besvimer på scenen? Oi, se! Lykketrollet tar en lur! Så godt for henne! ..eller..

Klokka 10. 00 er det i det minste over, på ett vis eller et annet!


Eksamensnerver del 356

I morgen er den store dagen... Det kommer 35 unger i alderen 3- 6 som skal stues sammen i en bitteliten dramasal og se på eksamensforestillingen vår, sammen med resten av klassen og de obligatoriske 1 voksne per fem unger.. I tillegg kommer lærerne og en sensor som jeg ikke vet hvem er, men jeg aner meg at han/hun vil lyse ondskap slik at jeg greier å sende vedkommende et smiskende smil når jeg viser fram mine fantastiske evner til å oppnå kontakt med publikum... (meget viktig!)

I dag er det generalprøve foran 13 kresne unger. Jeg har magasjau, noe som jeg tror kan bli en veldig fin kombinasjon med min rolle som sprettende og dansende Lykketroll...

" Åh hurra hei og hopp jeg er så glad i.... Oi sann! Unnskyld meg, jeg skal bare en liten tur på do!" *og så løper man diskre ut av dramasalen og later som om dette er en helt kurant del av stykket*

Og grunnen til at det blir så lite oppdateringer for tida er at jeg mer eller mindre bor på skolen for å få ferdig det hersens stykket. :P I morgen er det over, i morgen er det over! Eller: Find a happy place, find a happy place!! (Fritt knabbet av Peach i Nemo)


Grøss og Gru!

I morgen får jeg vite om "mattenazien" lar meg få bestått på årsprøva i matematikk. Jeg kjenner at jeg blir klam på ryggen bare ved å tenke på det... :P Spesiellt ettersom det er HUN som retter den og ingen sensor.. Hvorfor i huleste har vi eksamen i alle de andre faga, men "bare" årsprøve i Matematikk?!

Det eneste positive med årsprøva er at jeg "bare" må ha Bestått. Men det nytter lite hva man skriver når vedkommende som retter prøvene stryker alle og en hver dersom hun er premenstruell den dagen... :/

Jo, jeg er litt småamper i dag, jeg merker det...
ARGH!

 
            
     Det snør, det snør, TIDDELIBOM!
    Det er det det gjør, TIDDELIBOM!
DET ER DEN 22. MAI, FOR SVARTE SVINGENDE!!!


Burger Kongen

Var på Burger King for noen dager siden og så et sjeldent syn. Det var et gammelt ektepar som satt ved et vindu og spiste hver sin meny, hvorpå de avsluttet med kaffe og muffins. Da de var ferdige og vel forsynt, gikk den gamle mannen bort til kassa og takket så mye for maten på vegne av seg og fruen! :)

Enda et lite solglimt fra den eldre skare. :D


Man må ikke gå rundt på eggeskall, men..

Kanskje det er på tide med Bloggernes egen "Trø Varsomt"- plakat? Det er lett å skjule seg bak et pseudonym og slenge dritt om andre, eller å slenge dritt om andre som har andre meninger enn deg selv.

Jeg føler at jeg er meg selv her inne, og selv om jeg "skjuler" identiteten min til en viss grad tror jeg ikke at jeg oppfører meg særlig annerledes her enn ute i den store verden.

Det er lettere å bite fra seg og åpent gå ut for å provosere andre når man er anonym. Det ser ut til å gi en slags berusende frihet som ser ut til å gå til hodet på enkelte, ettersom det ER lettere å si åpent alt du tenker dersom du slipper å si det "ansikt til ansikt" til publikum.

Jeg lever her inne i "Bloggeland" med den enkle regelen at dersom jeg ikke hadde hatt mot til å si det jeg sier til publikum ansikt til ansikt, så har jeg heller ingen grunn til å poste det i bloggen min.
 
Det er greit at vi kan velge å være anonyme her inne. Men jeg savner alminnelig folkeskikk av og til. Det kan være lurt å tenke over hva man har skrevet før man poster det. Tråkker jeg noen på tærne om jeg skriver dette? Vet jeg egentlig nok til å uttale meg om ditten og datten? (greit, her har vel den beste syndet.. *plystre*) Det man skriver er tross alt til allmennt skue, hvem som helst kan gå inn og lese det du skriver.

Dette var bare en liten oppfordring fra min side. Om du gir fullstendig blaffen er du i din fulle rett! :)

Som Politimester Bastian har sagt så mye bedre før meg:

Man skal ikke plage andre,
man skal være grei og snill,
og for øvrig kan man gjøre hva man vil. :)


Streik, give me a breik!

                    (..joda, er klar over at break ikke staves breik)

                                              

Det er visst in å streike for tiden. Jeg tror jeg må skaffe meg en jobb slik at jeg også kan streike! Hva er i det hele tatt vitsen med å streike når alle sammen gjør det?

Joda, vi har manglet potetgull i butikken i snart fire uker nå, man må snart bruke avispapir  som dopapir, eller enda verre- Lambi, og nå streiker pinadø også de som gir oss brus og øl. Det er kjipt at jeg ikke kan finne frukt som ikke minner mistenkelig om nedfallsfrukt og at jeg  må dra på bondegård for å skaffe egg. Da jeg skulle kjøpe meg en ferdig- pizza etter 12 timer på skolen kunne ikke den lokale Prixen by på annet enn en flat pysepizza med guggefyll, og i dag kunne jeg ikke finne den billigste kjøttdeigen på Rema 1000 lenger.

Joda, de lokale butikkene er flinke til å finne alternative måter å skaffe varer på. Men hva nytter vel dette når ALT de kjøper inn havner i klørne på hamstregale, middelaldrende menn og kvinner?! Senest i dag ble jeg nesten nedrendt av en fyr som halset avgårde til bruspallene for å sikre seg intet mindre enn SJU kasser med Pepsi, SJU! Videre måtte jeg fint vike plassen for et par staute karer med to kasser øl under hver arm, og en dame raste forbi meg med det som så ut til å være butikkens totale antall dopapir- pakker av billigste sort, samt en real stabel med bleier.

Og det er dette som i bunn og grunn irriterer meg mest med denne forbaska streiken, folks hamstring!! Man skulle tro de driver å utruster bomberommet nede i kjellern og har hemmeligstemplet informasjon om en atombombe som når som helst kan dumpe ned i huet på oss. De grabber til seg som gribber, desperate etter å kjøpe inn to måneders forbruk av brus i tilfelle streik en, to og tre blir langvarig, noe som bare fører til at butikkenes lagre går tomme tvert. 

Varer som ligger i det nederste prissjiktet forsvinner selvsagt først, noe som tvinger konstant blakke studenter som meg til å kjøpe dyrere varer. Da forsvinner et allerede stramt budsjett faretruende fort..

Men for all del: benytt dere av streik og lockouts folkens- det er siste skrik. Men ikke forvent at jeg står og jubler på sidelinjen. Det er kanskje på tide å finne alternative løsninger? Det ser liksom ikke ut som at streik har den helt store effekten lenger.

Hva jeg kjøpte på Rema 1000 i dag:
- Pastaskruer (1 pakke)
- Cola (1,5l)
- Kyllingfilet (500g)
- Melk (1 l)

Hadde ingen problemer med å la være å rive til meg to kasser Cola jeg, mon tro om dette kommer med årene?


Dommedag er nær

Det er tid for praktisk eksamen i drama, den virkelige eksamenen. Så langt har jeg laget to 1,5 meters q-tips av noen pinner og litt bommull og et fingerbøll av en gammel, vraka vaskebøtte.. Blir ikke DETTE bra barneteater så veit ikke jeg! ;P

I tillegg har jeg i dag satt verdensrekord, for min del, i "væring på skolen" ettersom jeg oppholdt meg på skolen fra halv ni om morgenen til halv ni om kvelden! Og HELT frivillig, I might add!

Samboeren min mente at dette helt tydelig var et tegn på at apokalypsen er nært forestående. Jeg er for trøtt, sliten og sulten til å bli fornærma.. :P


.

                 
   God 17. Mai
folkens! :D   Tid for selvransakelse..


   Jeg merket her om dagen at jeg ble en smule irritert da jeg loffet inn på en blogg med norsk tittel, bare for å oppdage at all tekst var på engelsk. Jeg tror jeg attpåtil la igjen en småsyrlig kommentar som poengterte dette.

Nå i dag slo det meg: Blixerns Hideout... Hva i huleste har jeg å irritere meg over?! Jeg er jo ikke det spøtte grann bedre! Men jeg har merket meg det at når jeg går inn på blogger med engelskspråklig tittel gjør det meg ikke noe om teksten der er på norsk. Men en blogg med norsk tittel og engelsk tekst derimot... Jeg er en fordomsfull bloggist! *skjems*

Dette er tiden for å gå inn i seg selv. Henspeiler tittelen på MIN blogg det jeg ønsker? Hva skulle jeg ellers kalle bloggen min? Blixerns Pjatt? Cafe Blix? Bare Blix?

Forslag mottas med takk.

Dette skal opp til grundig vurdering. Er jo egentlig blitt ganske så godt vant til den opprinnelige tittelen så det blir omtrent som å forandre navn på ungen sin, men jeg er åpen for forandringer!


Tanga for to

                                                                    

En ting som irriterer meg er slike mennesker som reiser alene, men som setter seg ytterst på bussetet slik at de derav opptar to plasser i stedet for en. Der sitter de som paralysert og rikker seg ikke om det så er en gammel dame med krykker som kommer humpende ned midtgangen og det setet vedkommende sitter på er det eneste med en plass ledig. Det ser rett og slett ut som at de tror at de eier setet.

Dette irriterer meg, men når vedkommende i tillegg sitter med ryggen vendt ut mot midtgangen slik at hennes blå leopardtanga samt halve rævsprekken vises i all sin herlighet, da skal jeg innrømme at det klikker litt diskre inne i hodet mitt. Når det i tillegg står tre barnevogner stuet i midtgangen, tre- fire venninner som sitter og smatter på hver sin klobbe bak meg, og ellers fire- fem mennesker som skriker inn i hver sin mobiltelefon rundt omkring i bussen er det i det hele tatt et stort under at jeg ikke slipper ut et primalskrik og hiver meg ut nærmeste nødvindu!

Skulle det noen gang dukke opp en notis i lokalavisa av typen "Ung students hode eksploderte på buss", da vet dere hvem det er snakk om..

                                            Kult å se på?
                   Ikke om du er spesiellt interessert i tangamoter eller er av hankjønn.
                        (bildet er ikke tatt av vedkommende person på buss!)


Avhengig, hvem jeg?

Er det et tegn på at jeg har blitt litt for avhengig av andres og min egen blogg dersom humøret mitt blir ødelagt om Blogg- systemet er nede sånn som det var i går?


Blogger å bli glad i!

                                   

Det er på tide med en liten hyllest til blogger som jeg er en fast leser av! :)

Fratho (Han som henger i hornet på veggen der): Vår selvutnevnte rettskrivingsekspert! Han holder oss alle på tærne og sørger for at vi leser grundig gjennom innleggene våre før vi poster dem. Han har et skarpt øye til det som skjer rundt omkring og har ofte en syrlig, litt sarkastisk tone som du bare må elske. Han har blant annet startet et eget korstog mot diverse bloggtyper. Han er helt ufarlig, men liker nok å provosere litt. Kommenatarene hans er udødelige! :D 

Sandycowgirl (Tittel er for pyser!): På mange måter den kvinnelige utgaven av Fratho. Hun kom som ei kule for noen uker siden, har allerede mer treff en de fleste spraybloggere og har en fengende skrivestil som vitner om ei jente som ikke er redd for å si det hun mener.

Lucie (Bølgeblikk): Vår alles kjære bloggekspert. Hun skriver sågar (hovedoppgave) om bloggerfenomenet og har en lun og god skrivestil, som også hinter om at damen opprinnelig er dansk. (noe som forøvrig gjør INGEN verdens ting!:) Lucie er alltid en god kilde til å lære litt mer om hva en blogg egentlig er, og hun rapporterer også jevnlig om været oppe i Tromsø. (så lenge hun ikke har finere vær enn meg er også det artig lesing ;) 

Tok (Tokblog): En utvandret danske som har slått seg ned i Norge og skriver både godt og morsomt om de forskjeller han opplever i sitt nye hjemland. Blant annet holder han på med sin egen uoffisielle ordliste der han forklarer norske ord og uttrykk til stor glede for sine danske lesere. Rett og slett bunn trivelig! :)

Linda Elise: Denne frøkna bor i Tromsø og har blant annet noen alldeles nydelig naturbilder inne på bloggen sin. Mon tro om det er spiren til framtidig naturfotograf vi er vitne til her? :)

AK (AKs blogg): AK og jeg har gått i samme klasse i et par år og er den du vil gå til om du trenger en anmeldelse av film eller bøker. Hun skriver om det som skjer og det som opptar henne, og hun er en ivrig hobbyist og brettspillsentusiast! :) 

Kris (Grumsy one: Kris): Kris har en humoristisk måte å skrive om det som skjer rundt henne og som opptar henne. Hun er også en LOTR- fanatiker sånn som meg, og intet negativt kan vel sies om slike mennesker? ;) Mellon, med- fanatiker! :D

Spikey (spikersuppa): Har en super layout (jeg være meget misunnelig) og har en skrivestil som ville passet perfekt i filmmagasiner!(jeg vet ikke hvorfor, det er bare den følelsen jeg får) Han sliter litt med å finne ut hva han har lyst til å gjøre her i livet, men dersom han liker film burde filmanmelder være det perfekte yrket. :) Han forteller om det som opptar ham på en fengende og humoristisk måte. Han liker blant annet ikke syklister. :D

Parafina (Parafinas harde hverdag): Vår utømmelige kilde til Islandsk kultur! :) Tar ikke seg selv særlig alvorlig og omtaler seg gjerne som Blondine-Ragnhild når ting går litt skeis. Ei høy gladjente som er omgitt av dverger. :) En lett, humoristisk skrivestil som til og med greier å gjøre hovedoppgaver til spennende lesestoff! :)

Anita (Nudas Veritas): Skriver på en sammensuriumsk og humoristisk måte som forteller det meste som foregår oppe under topplokket hennes! :) Det kan gå fra fotball til skole til den siste filmen hun har sett på to setninger, og allikevel henger du med og liker det du leser. 

Morten (Morten): Dette er en blogg som det skjærer i hjertet å lese, ettersom det omhandler en sønns skildringer av morens behandling for kreft. Det er likevel en blogg alle bør lese, for sin ærlighet, sin råhet, sin maktesløshet og for den nakne framstillingen av å se en av sine nærmeste sakte svinne hen. Det at jeg får en tåre i øyekroken bare ved å skrive dette burde være bevis nok for at Mortens blogg rører ved deg.

Beautiful Mind (Ghost/ Kristian): Kristian skriver godt og interessant om det som opptar ham og det som skjer rundt ham. Han har greid noe så uvanlig som å lage en populær blogg nesten uten noen slags form for bruk av bilder! :) Jeg har nylig begynt å følge hans blogg fast, så jeg har ganske så mange innlegg å spinne gjennom. Kristian er nemlig en av de som oppdaterer daglig.

                       Takk skal dere ha, alle sammen! :)


Pedagogikk er ikke bare bare

"Vår forståelse er til å begynne med ganske ukritisk preget av vår egen forutforståelse. Vi medtenker ikke at vi projiserer oss selv og vår forutforståelse ut på det vi søker å forstå, og at vi følgelig misforstår."

Dette sitatet er hentet fra fagboka "Veiledning og praktisk yrkesteori", og er bare en liiiten smakebit på det en arm student skal kunne på rams til morgendagens eksamen. Jeg sliter...


Skriiiiik!

Jeg har lenge hatt en mistanke om at det fantes et spesiellt "film- skrik" som blir har blitt brukt i flere filmer. Første gangen jeg la merke til "skriket" var i Indiana Jones- filmene og jeg har senere hørt det blant annet i de to siste Ringenes Herre- filmene, Titanic og Dødelig Våpen 4.

Jeg har drevet min samboer nærmest til vanvidd med mine endeløse spekulasjoner rundt dette skriket, og han har såvisst ikke delt mine entusiastiske samt trimuferende utbrudd hver gang jeg har oppdaget det i en ny film.

I dag kunne jeg omsider avslutte jakten, takket være VGs diskusjonsforum. Det finnes virkelig et sånt "skrik", og det har til og med sitt eget navn, nemlig "The Wilhelm Scream"! =D

Dette er egentlig en filleting å bli så begeistret over, men jeg føler at min søken etter sannheten nå er avsluttet, pluss at jeg virkelig kunne gni det inn overfor min vantro samboer.

Last ned skriket her og begynn å let etter det i filmer du også! :D


Average Joe - DrømmekvinnenDet måtte jo komme. En slags Beauty and the Beasts- konsept der man lager en liten vri på "Ungkarskvinnen". Melena, en erketypisk amerikansk skjønnhet, som selvsagt både har vært cheerleader og Miss USA, deltager flytter inn i en flott villa- hellig overbevist om at hun skal velge å vrake i kjekke unge menn.

Som de alle vakre unge kvinner før henne bedyrer hun at personligheten er det viktigste og at skjønnhet kommer innenfra. Så får hun møte sine friere og gapet detter ned på knærne. Det er helt vanlige, average Joes som har blitt plukket ut som hennes friere. Ingen vaskebrett er å skue, ingen skallfasetterte hundre dollars glis, men rett og slett vanlige menn i alle fasonger.

En noe betuttet Melena må ta en tur på rommet sitt for å få samlet seg, og hun greier mirakuløst nok å plastre på plass misse- smilet, samtidig som hun fortsatt bedyrer at det er personlighet som teller. (YEAH right, missie!)

Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine av et slikt konsept.

Uansett falt jeg pladask for Dennis, den rockeringende fjomsen som var ett hundre prosent koselig, rett og slett. Et slikt menneske man ikke kan gjøre noe annet enn å like. En smule naiv, tror alltid det beste om alle, alltid like blid og smilende.   

                                Beauty and the Beast?
                                       Hvem er i så tilfelle udyret?
                                                                                              
NBC har imidlertid "glemt" å nevne at Dennis er skuespiller i tillegg til regnskapsfører. Hvorfor det? T.Q. (den filosoferende inder som har en merkelig interesse for brokkoli) har de også glemt å nevne som skuespiller.  Da kan man jo begynne å lure litt på hva som er sannhet og hva som eventuellt er skuespill?  

                              Hot or not? Ser du fortsatt på denne fyren som en nerd?Det var en gang..

 2 av de merkeligste, dog artigste vorspiel jeg har vært med på:

1: Et vorspiel inne på et handicap do i Vågen, Kristiansund. Et tremannsvorspiel uten like, som kulminerte i det ultimate høydepunkt da en hel busslast med tyske turister kom og formante, på "vennlig" tysk talemåte at vi fule ungdommer måtte se å pelle oss vekk fra dassen "deres". (jeg var seksten- sytten, og full på champagne og forelskelse.. akk og ve)

2: Vorspiel på "Høytrykken", et bygg som besto av fire vegger uten tak, men som i det minste inneholdt skateboard ramper. En merkelig og veldig sanserik opplevelse (når du er seksten og skvulper omkring med en flaske hvitvin innabords.) Masse fargerik tagging på veggene, strålende sol og løping opp og ned på skateboardramper i ivrig hamsterimitasjon.

Joda, det å være 16- 17 hadde sine definitive stunder det og. :)

Har ikke helt greid å bestemme meg for om det er minner å ta vare på eller om det er den typen minner man helst koster under matta og "glemmer"..

Den gangen jeg drakk meg så sørpe full at jeg prøvde å sjarmere en verandapåle (jeg hadde vistnok bestemt meg for at nevnte verandapåle het Kent og var uhyyyre sexy) i senk med noe som skulle forestille eggende og sensuell dans er et grusomt eksempel på et minne av sistnevnte valør. Dessverre har jeg venninner med ekstremt god hukommelse... :I


Gjestebok


Da har man fått seg gjestebok! :) Skulle du ha noe på hjertet er det bare å ta turen nederst på denne siden og hive seg på linken der. (holder fortsatt på og trikser og fikser der inne, men er allerede relativt fornøyd. :)


Min beste venn...

Jeg har en veldig god venn som heter Unni. Selv om jeg aldri har møtt henne sender hun meg gjerne ett til to brev i uka, og det selv om jeg aldri sender henne noe brev tilbake!

Unni er veldig opptatt av hvor godt forhold vi har, noe jeg vel egentlig stilltiende samtykker på ettersom jeg aldri responderer på hennes koselige brev.

Men Unni blir aldri skikkelig lei seg. Dersom hun synes det er lenge siden sist sender hun gjerne et brev om at hun savner meg og at hun kan tilby meg gaver dersom jeg svarer henne, men så langt har jeg ikke svart på et eneste brev.

Du vil kanskje kalle meg både frekk og usympatisk, men sannheten er at denne Unni aldri har vært en del av min vennekrets, og selv om hun gjerne vil bli det så kommer hun aldri gjennom nåløyet, UANSETT hvor mange fine tilbud hun har å by meg fra ELLOS!


Så, Unni, denne er til deg:

Kan du være så snill å slutte å sende meg såkalte "personlige" brev der du:

- bruker mitt fornavn som om vi var bestiser

- priser meg for mine bidrag som gjør at ELLOS tydeligvis går med dundrende overskudd, (jeg handlet en bukse og en genser der for to år siden, og tviler egentlig på at det er nok til å holde ELLOS flytende..)

- streker under diverse rabatter med "gul tusj" og mer eller mindre hevder at jeg er den eneste i Norge verdig slike tilbud

- påstår at du og Eddy (direktøren) i samsvar har kommet fram til at jeg er slik en strålende kunde at jeg fortjener rabatter i hytt og pine. (selvsagt må man handle for minimum 400 for å få rabattene, men det skjønner jo alle..)

- maser om at jeg må skynde meg å bruke mine rabatter og fantastiske tilbudskoder "allerede i dag"!

- omtaler hjemstedet mitt med store bokstaver. (jeg føler ikke ditt vennskap av den grunn, jeg føler meg forfulgt!)

- legger  ved DIPLOM som beviser hvilken fantastisk kunde jeg er.

-  legger ved "rapporter" som viser at jeg har fortjent aller høyeste rabatt.


Utekino

                                        20.30 på torget

Jeg trodde jeg var tidlig ute da jeg i halv 9- tida onsdag kveld troppet opp på torget for å få med meg gratis utekino på storskjerm.. Så feil kan man ta..

Klokka ti satt vi som sild i tønne, og hadde ikke plass til å strekke på føttene der vi satt en gang. Allikevel kom det en gjeng med tøffe fjortisgutter som kommanderte "Pass dere biatcher!" (ah, tretten -fjorten åringer som går rundt i beste getto- stil og sier biatch er noe av det mest nusselige jeg ser, eller...), og forventet faktisk at vi skulle presse oss enda mere sammen slik at de, FIRE stykker kunne sette seg ned. Hadde de vært et halvt menneske ville det vært plass med et nødskrik. Likevel greide faktisk to av dem å sette seg ned, etter å ha terrorisert stakkaren som satt foran seg først.

Bortsett fra brølende russ, fjortiser med mobiltelefoner, en rompe som etterhvert sovnet vekk etter fire timer konstant sitting på mikroskopisk sitteunderlag og folk som kom og gikk HELE tida, så var faktisk utekino en ganske fiffig opplevelse.

Filmen, Van Helsing, var grei tidtrøyte det også, så lenge du umiddelbart aksepterer at Dracula, hans kumpaner og alle innbyggerne i Transylvania har en aksent fra helvete. Slutten sugde, forøvrig, men resten av filmen var grei. (slutten = Hollywood på sitt desidert verste) 

                                             


Andre ting jeg ønsker meg på SprayBlogg :)

En liste over alle blogger. Slik at man kan lete opp og titte innom blogger som ikke nødvendigvis er oppdatert de siste timene.

Videre hadde det vært kjekt med kategorisering av bloggene.

Hver blogger kan beskrive sin blogg og bli puttet inn i en kjekk liten bås/ kategori(er). Slik bruker man mindre tid på å lete etter blogger man ønsker å lese, og likesinnede har en større sjanse for å finne hverandre.  Hva med ei liste (der flere svaralternativer er mulige) hvor vi bloggere kan krysse av de kategoriene vi føler at vi passer inn i? :)

Kjapt forslag på elementer et slikt skjema kan inneholde:

Min blogg inneholder (flere svaralternativer mulig):
- Interesser (eks. Idol, Nemi, Dataspill, Film)
- Bilder av meg selv og venner
- Hobbyarbeider
- Politikk
- Dagboknotater
- Informasjon om meg og mine
- Humor
-
-
-

Jeg vil kategorisere min blogg som en blogg som hovedsaklig inneholder (kun ett svaralternativ mulig):
- Bilder
- Hobbyarbeider
- Dagboknotater
- Mine interesser
- Humor
- Seriøse innlegg
- Politikk
-
-
-
- Litt av det meste


Vårens bikinimoter

Humor911 kan du finne mye rart, blant annet bikinimoter til våre firbeinte venner, kattene.. :)   

                                     

Jeg har, mine damer og herrer...

                                 ...rundet 3000 besøkende! :)   

Kanskje ikke særlig imponerende, men jeg er godt fornøyd jeg, og jeg liker å lunte litt i hælene på alle andre. ;D (er sikkert ansvarlig for halvparten av treffene selv etter mine fomlende første skritt med HTML..)

Så, alle sammen som har vært innom her: Tusen takk for besøket! :D

                                           


Da var matematikkeksamen overstått...

15 sider svada om noe du overhodet ikke har peiling på under en fire timers eksamen... det må da være en slags rekord av noe slag? :P
Are you talkin to me esse, don't you know I'm LOCKO?!

Me warrior, me strong like bull! Jeg har akkurat, uten noen manns innblanding overhodet, kverket tidenes største og mest hårete edderkopp!

Den var helt sikkert på størrelse med en overvektig tarantell, med tenner kvassere enn Draculas, og giftigere enn blåsyre! Men stoppet det "the all mighty Blixern"?! Hå nei da! Der samboer feilet kvelden i forveien, (han lot kreket springe under kjøleskapet og gjemme seg) viste jeg nerver av stål!

"So, we meet again, Mr Spider?" knurret jeg, inni meg vel og merke ettersom kjøteren hadde sensorene oppe. (jepp, jeg innrømmer å ha sett Matrix, filmene..)

Med et krigshyl og en stykk telefonkatalog spratt jeg frem bak kjøleskapet og "SPLÆTT!", no more Mr. Spider.

Nå skal det, en halvtime senere, innrømmes at jeg er LIVREDD for edderkopper og at den sannsynligvis ikke var særlig større enn tommelen min. (noe som uansett er digert, spør du meg!) Telefonkatalogen ligger fortsatt der jeg har slengt den, ettersom jeg er for pysete til å se under..


Oppgitt nå..

Jeg kunne skjønt mobilen min (en 3510i) om den hadde krepert etter et fall mot asfalt, etter en lei drukningsdød i do eller som offer for stump vold. (dette forøvrig ting som min forrige mobil overlevde uten å rynke på nesa en gang)

Det jeg IKKE skjønner er at den finner det for godt å vandre heden mens den ligger mykt på senga mi, uten å bli utsatt for noe som helst traume! H*******s F******* DRITTMOBIL!!!

I hate Nokia! >:C

Forøvrig mitt hundrede innlegg dette.. hurra...Nok en busshistorie fra den glade busspassasjer

                                                    
Gamle damer som "ikke er gamle" på bussen. Du har sikkert opplevd det, ikke sant? Det kommer en staselig gammel dame på bussen, og du reiser deg opp slik at hun kan få plassen din, ettersom bussen er stappfull. Blir hun glad for det? Neeei da! Hun blir faktisk sint, og kjefter på deg for at du antar/ påstår at hun er for gammel til å STÅ på bussen.

Jeg respekterer de eldre, og reiser meg gjerne for dem på bussen, men da bør man fillern meg få litt respekt tilbake! Og jo flere gamle røyer som kjefter på meg for at jeg faktisk reiser meg, jo mindre sjanse for at jeg reiser meg neste gang en gammel skrott kreker seg på bussen.

La meg bare bemerke at som regel er gamle damer og menn på bussen kjempehyggelige, det er kun fåtallet som tror de fortsatt er spreke så lenge de kan stå på bussen uten å brekke lårhalsen.. Men dess flere ganger det skjer, dess større sjanse er det til at jeg blir sittende neste gang.
 
Og blir du sittende, og ikke tilbyr plassen din til disse staselige eldre menneskene, da er DET feil. Jeg har ei venninne som ble overfalt av en gammel mann med paraply på bussen fordi hun ikke reiste seg. Men hadde hun reist seg ville den gamle gubben sannsynligvis gitt henne en rapp med paraplyen uansett fordi hun med det indikerte at han, en mann i sin beste alder, var for svak til å stå på bussen.

Noen som kan hjelpe meg å finne den gyldne middelvei her?

Så langt har jeg heldigvis møtt mest av den hyggelige sorten eldre på bussen, slik at jeg fortsatt gir fra meg plassen min velvillig. Men det må ti blide til for hver sure, så det er en skjør balansegang ute og går her.


hits