Slankehysteri?

Er det bare jeg som kjenner irritasjonen gnage når jeg tar min daglige tur innom nettaviser som VG og Dagblad og det er reklamer for de hersens slankeklubbene deres OVER ALT?!!

 

Joda, det er flott at man tar et økende problem på alvor og så videre, men det der er IKKE å ta det på alvor, det der er å SKO seg på andres problemer! Ønsker du å gå ned i vekt? Ja da er det bare å betale 500 kroner i året til VGs Vektklubb.no, som svulstig nok lirer av seg "Bare ett klikk mellom tanke og handling". Likledes har vi Dagbladet "Vektklubben Litt Lettere" som for eksempel tilbyr 4 måneder for kun 348. "Bli medlem nå og ta sjansen på et litt lettere liv", er deres knallkommentar.

 

Holder det virkelig ikke med SlankeFedon og dattera til Grethe Roede som tjener masse penger på at vi nordmenn ikke gidder å sparke oss selv i rompa og ta kiloene i egne hender?!

 

Hadde dette vært et gratis tilbud hadde jeg muligens jublet over noe som i det minste var et engasjement over det å hjelpe mennesker som sliter med vekta, men dette?! ICK! Det er riktignok billigere enn et treningsstudio..

 

Joda, jeg har da såppas omløp i hodet at alle disse fantastiske ekspertene de hyrer inn koster penger og så videre, men det jeg skulle likt å sett var et statlig engasjement herunder. Hvorfor ikke sponse disse sidene slik at de HADDE vært gratis? Da hadde det ikke gjort meg en dritt at de fantes på VG eller Dagbladet, ettersom dette er sider hvor folk er lette å nå. For alle er forskjellige, noen trenger hjelp og rådgivning for å ta det ekstra skrittet over dørstokken.

 

For noen mennesker hjelper dette helt sikkert, men jeg greier bare ikke å bli fortrolig med at det plutselig har blitt norsk avispresse som skal slanke landet?!

 

Og jeg VET hva det vil si å slanke seg, jeg vet at det er individuellt hva man har behov for av oppfølging og så videre. Personlig har jeg gått ned 8,5  kilo siden februar uten hverken VG eller Dagbladets hjelp. Og jeg skal gi dere oppskriften HELT gratis, og uten redsel for at VG og Dagbladet kommer og saksøker meg etterpå.

 

Mine 3 nøkler til vekttap:

- Kutte ut godteri (funker vel og merke IKKE alene, har ikke spist godteri på over et år nå)

- 4-5 måltider om dagen (Så det er DETTE som kalles forbrenning?! Huhei! :)

- Gå/jogge 1t-1,5t minimum 3-4 ganger i uka (Ingenting er bedre enn en kald dusj etter en skikkelig langtur! :D )

 

Jeg bare venter på VGs Plastikk-klubb, bare ett klikk mellom stygghet og skjønnhet...


Programkonsept

Tidligere har jeg her i bloggen omtalt Kattekvinnen, en lokal kuriositet på min hjemholme om man vil. I det siste har jeg lagt merke til en merksnodig reklame for et framtidig program på TV3, Hunden. Dette er tydeligvis et program for folk som av en eller annen grunn ikke kan beholde sin firbente venn lenger og som ønsker å kvitte seg med den på TV.

 

Tenk om det kommer et oppfølgingskonsept etter hvert: Katten? Vår alles kjære kattekvinne ville kunne forsyne TV3 med flere årganger hadde hun bare innsett at det hverken er bra for henne å bo sammen med 50-60-70..etc (hvem vet, de har sikkert ynglet litt i løpet av våren igjen) katter.


Og hvor har man s tatt veien?

Langsint, jeg? Hehe, riktignok er jeg det, men S langsint er jeg ikke. Jeg har ganske enkelt og greit hatt en laaaang langhelg fra bloggskrivingen. Om jeg er helt ferdig med ferien enn vites ikke, men dere skal i alle fall vite at jeg har det absolutt toppers og at sola skinner i Blixerns lille univers for tiden. Nr eksamensjag og forestende jobbintervju (GULP) er vel oversttt vil jeg nok vende sterkere tilbake med nye observasjoner gjort p sedvanlig tpelig vis. ;)

hits