Sommerfarer

Brosjan tilbringer sommerferien sammen med madammen på hytta i.. var det Arendal? Hver dag løper de gaselleaktig, etter hva jeg har blitt fortalt i hvertfall, ned på bryggen hvor de hiver seg i vannet. Det kan hende madammen hiver seg i vannet. Brosjan er fornuftig av seg og bruker stigen. ;)

 

Det er kanskje ikke en voldsomt interessant stige sånn ved første øyekast, og kanskje ikke ved det neste øyekastet heller. Det er rett og slett et bare hendig transportmiddel ned i vannet. Men ved trinn to av denne stigen bor det intet mindre enn to reker. Disse små tassene ser ut til å ha fått sansen for kjøtt, i hvert fall så jager de etter brosjans melkebleke legger hver gang pailabbene hans klasker ned på trinn to. Og dette slår visstnok aldri feil heller.

 

En viss, nokså kjent themesang fra Haisommer plystrer meg i øret når jeg ser for meg brosjans daglige kamper mot disse blodtørstige rekene, rundt badetid. 

 

Rekesommer: "Dam ta dam ta dam ta dam ta DULULUUUUUU!" Her angriper de små beistene brosjans legger med sylkvasse små tenner, et par dråper blod pipler ut av et mikroskopisk sår... de nærmeste tilskuere besvimer i skrekk. 

 

Hvem hadde vel trodd at reker var så teritorialske av seg, og ikke minst så lystne på brosjans legger? Og så jeg som trodde brennmaneter var det skumleste man kunne møte på i vannet...


Hmmm....

Er det bare meg, eller har den Google-banneren formert seg og fått avkom i løpet av sommeren?!

Fra barnemunn

Sambo er har for tiden entret uke to som førskolelærer m_e_d lønn, og trives storveies med det. Sist uke skulle det være samlingsstund og en guttepjokk fikk i oppdrag å finne gitaren. Gutten visste hvor han skulle lete og kom tilbake fra kjøkkenet ikke lenge etter, med gitaren i hånd, hvorpå han forklarte følgende med typisk veslevoksen stemme: "Det er ikke noe særlig å spille gitar på kjøkkenet for det er så masse ekorn der!"

hits