Sukoku? Kosuku? Sofluku?

En ny dille raser over nasjonen om dagen, en komplett uforståelig dille, med et like uforståelig navn: Sudoku.


Med ett har jeg blitt dratt tilbake til min barndoms dager da Minesveiper på dataen var det aller hotteste og jeg ikke skjønte bæra. Det gjør jeg ikke nå heller.. Foran deg har du en slags bingobong med tilsynelatende tilfeldige tall spredd utover. Oppgaven går deretter ut på å plassere sifrene 1-9 slik at alle de loddrette og vannrette radene inneholder sifrene 1-9 en gang. Det er da ille nok med kryssord hvor du må finne synomynmer og agronymer og andre diddelionymer, men hvem i HULESTE fant på å lage matematiske kryssord?! Vedkommende skulle vært dyppet i tjære og fjær og satt fyr på!


Nå skjelver jeg i buksene hver gang jeg går inn på pauserommet på jobben. Der sitter de nemlig bøyd over dagens sudoku i Adressa..


Spam

Kaosteorier? Spamfilteret på Sprayblogg er for tiden lekk som ei sil, noe som får kommentarfeltene mine til å ligne overfyllte slagmarker for den uendelige spamkrigen diverse internett-casinoer i mellom. Usikker som min jobbsituasjon er for øyeblikket aner jeg skumle paraleller mellom spraybloggs spamfilter og mitt eget "spamfilter" i jobbøyemed. De funker ikke som de skal noen av dem, og jeg er den som blir sittende med skjegget i postkassa. Det blir vel til syvende og sist jeg som må ta opprydningen i begge tilfeller også.. Whoppdifrikkindoo. (Noget amper Blixern i dag)

En skal tidlig krøkes...

En femåring fant det for godt å klype meg i puppen under ryddetiden utpå ettermiddagen. Pedagogisk som få spør jeg gutten følgende: "Hva synes damene når du klyper dem i puppen?", hvorpå gutten svarer verdensvant: "De syns det er deilig!"

Eremitten Blixern

Jeg har, etter en uke alene i Trondheim kommet fram til følgende konklusjon: Jeg er ikke skapt for å bo alene, og i hvert fall ikke 4 timers reise fra sambo! Men, pytt sann: Det er kanskje bare til juni- juli neste år...

Harry Pottersen

Vel ute i dag to som aktiv yrkeskvinne i barnehage kom en liten trollmann på fire- fem år susende mot meg med tryllestaven sin, en knekt pinne. Han stoppet opp, gjorde noen dramatiske håndbevegelser før han rettet pinnen mot meg og ropte: "Slankekur!" Jeg lo så jeg grein, det må jeg innrømme, selv om en bitteliten del av meg ble en liten smule fornærmet.

hits