Dritt

Kan vedkommende som "glemte" plukke opp dritten etter bikkja si snn i 6-7 tida i gr kveld like utenfor leiligheta mi vennligst ta turen innom? Jeg har nemlig et par forhenvrende yndlingssko stende utenfor dra, med ekskrementer som savner eieren sin. Og kommer du ikke henter dritten din, kan det godt vre jeg driter utenfor drstokken din. Og neste gang jeg ser deg se en annen vei og late som ingenting nr bikkja di driter skal jeg vre snill og trkke trynet ditt nedi den dampende puddingen slik at du ikke glemmer det neste gang. Boligfelt? Sm unger som leker, som tar p alt, smaker p alt? Ta hensyn??!?

Hmmm..

Er det snippESKE eller snippVESKE??

Weeee!

Akkurat n har jeg rundet 39999 treff p bloggen min! :D Joda, jeg vet at det er beskstall som en liten fjert regne i forhold til de store bloggene der ute, men jeg er stolt lell jeg! ;)

Stifte bekjentskap med stiftemaskiner

I dag kom jeg over to 4-åringer som hadde funnet en kontorstiftemaskin som noen hadde forlatt på et bord i 20 sekunder uten oppsyn. Denne var det like før de skulle til å eksperimentere med, på 4-åringens sedvanlige vis, så Blixern trådte moderlig og pedagogisk til for å vise dem riktig, og trygg, bruk av en stiftemaskin. Jeg fant endog fram papir for å stifte på som jeg la til mens jeg fortalte litt om stiftenes mystiske verden.

Tjue sekunder senere hadde stiftemaskinen riktignok gjort jobben sin, men det var ikke papiret den hadde hugget tak i. To par trillrunde øyne på tvers av bordet stirret på en stykk stift, godt stiftet til barnehagetante Blixerns venstre pekefinger. Da det i tillegg begynte å piple blod så gode råd ut til å være dyre et øyeblikk, før en av småttisene fikk en god ide. "Plaster!" (et plaster er som kjent en vidunderkur for det som skulle være av ondter av ymse slag) Etter at de hadde forsikret seg om at jeg ikke kom til å dø av blodtap og at jeg ikke ville ringe til mammaen min ga de meg en klapp hver på kinnet, ros for at jeg var så flink som ikke gråt, og så kikket de forhåpningsfullt fra meg og til stiftemaskinen igjen. "Kanj du vis åss korsn du gjør det på orntlig no?"

Om ikke annet kommer i hvertfall jeg til å holde meg unna stiftemaskiner i framtida.

Ro ned, jeg greier ikke flge med i svingene!

Jeg slengte avgrde en jobbsknad nrmest p mf her for noen uker siden, uten de helt store forhpningene om hre noe. (lite arbeiserfaring = totalt uaktuell ansette synes vre normen) Plutselig var jeg innkallt p jobbintervju, og like plutselig ble jeg i dag tilbydt jobben! (jeg tviler p at den styreren har vrt borti noe mer hysterisk euforisk vesen noen gang) Jeg har ftt et rs vikariat som ped. leder for en barnehages 0-3 rs base i samme byen som min kjre. S n pakker jeg snippeska om en mneds tid og drar tilbake dit jeg kom fra. Det blir forferdelig trist forlate avdelinga jeg s vidt hadde begynt kjenne, samt venner og kjente her oppe, men det blir likefullt fantastisk kunne begynne sl ned et par rtter sammen med min kjre, samt vende tilbake til hjemtraktene. ;) Det eneste problemet er at det fortsatt ikke har gtt opp for meg.. Kan det virkelig vre sant?? Og dersom jeg drmmer, s vr s snill og ikke vekk meg.

Undrenes tid er ikke forbi..

Jeg, Blixern- det ultimate eksempel p en strikkeanalfabet, har lrt meg legge opp masker og felle av!!! :D Utrolig hva et helgekurs hos Mentor Moder kan gjre. N skal det strikkes lappeteppe for alle penga! ..nr det kommer inn lnning vel og merke.. ;p

hits