Dritt

Kan vedkommende som "glemte" å plukke opp dritten etter bikkja si sånn i 6-7 tida i går kveld like utenfor leiligheta mi vennligst ta turen innom? Jeg har nemlig et par forhenværende yndlingssko stående utenfor døra, med ekskrementer som savner eieren sin. Og kommer du ikke å henter dritten din, kan det godt være jeg driter utenfor dørstokken din. Og neste gang jeg ser deg se en annen vei og late som ingenting når bikkja di driter skal jeg være snill og trøkke trynet ditt nedi den dampende puddingen slik at du ikke glemmer det neste gang. Boligfelt? Små unger som leker, som tar på alt, smaker på alt? Ta hensyn??!?

Hmmm..

Er det snippESKE eller snippVESKE??

Weeee!

Akkurat nå har jeg rundet 39999 treff på bloggen min! :D Joda, jeg vet at det er besøkstall som en liten fjert å regne i forhold til de store bloggene der ute, men jeg er stolt lell jeg! ;)

Stifte bekjentskap med stiftemaskiner

I dag kom jeg over to 4-åringer som hadde funnet en kontorstiftemaskin som noen hadde forlatt på et bord i 20 sekunder uten oppsyn. Denne var det like før de skulle til å eksperimentere med, på 4-åringens sedvanlige vis, så Blixern trådte moderlig og pedagogisk til for å vise dem riktig, og trygg, bruk av en stiftemaskin. Jeg fant endog fram papir for å stifte på som jeg la til mens jeg fortalte litt om stiftenes mystiske verden.

Tjue sekunder senere hadde stiftemaskinen riktignok gjort jobben sin, men det var ikke papiret den hadde hugget tak i. To par trillrunde øyne på tvers av bordet stirret på en stykk stift, godt stiftet til barnehagetante Blixerns venstre pekefinger. Da det i tillegg begynte å piple blod så gode råd ut til å være dyre et øyeblikk, før en av småttisene fikk en god ide. "Plaster!" (et plaster er som kjent en vidunderkur for det som skulle være av ondter av ymse slag) Etter at de hadde forsikret seg om at jeg ikke kom til å dø av blodtap og at jeg ikke ville ringe til mammaen min ga de meg en klapp hver på kinnet, ros for at jeg var så flink som ikke gråt, og så kikket de forhåpningsfullt fra meg og til stiftemaskinen igjen. "Kanj du vis åss korsn du gjør det på orntlig no?"

Om ikke annet kommer i hvertfall jeg til å holde meg unna stiftemaskiner i framtida.

Ro ned, jeg greier ikke å følge med i svingene!

Jeg slengte avgårde en jobbsøknad nærmest på måfå her for noen uker siden, uten de helt store forhåpningene om å høre noe. (lite arbeiserfaring = totalt uaktuell å ansette synes å være normen) Plutselig var jeg innkallt på jobbintervju, og like plutselig ble jeg i dag tilbydt jobben! (jeg tviler på at den styreren har vært borti noe mer hysterisk euforisk vesen noen gang) Jeg har fått et års vikariat som ped. leder for en barnehages 0-3 års base i samme byen som min kjære. Så nå pakker jeg snippeska om en måneds tid og drar tilbake dit jeg kom fra. Det blir forferdelig trist å forlate avdelinga jeg så vidt hadde begynt å kjenne, samt venner og kjente her oppe, men det blir likefullt fantastisk å kunne begynne å slå ned et par røtter sammen med min kjære, samt vende tilbake til hjemtraktene. ;) Det eneste problemet er at det fortsatt ikke har gått opp for meg.. Kan det virkelig være sant?? Og dersom jeg drømmer, så vær så snill og ikke vekk meg.

Undrenes tid er ikke forbi..

Jeg, Blixern- det ultimate eksempel på en strikkeanalfabet, har lært meg å legge opp masker og felle av!!! :D Utrolig hva et helgekurs hos Mentor Moder kan gjøre. Nå skal det strikkes lappeteppe for alle penga! ..når det kommer inn lønning vel og merke.. ;p

hits