O jul med din glede

Til alle kjente og ukjente der ute i bloggosfæren: Jeg ønsker deg og dine en riktig god jul. Måtte dere få det like koselig som jeg har det i jula! :)
Magi?

Når sambo kjøper inn til middag pleier han å legge ingrediensene i sirlig rekke på kjøkkenbenken og forlate dem. 1-2 timer senere har ingrediensene på magisk vis forvandlet seg til mat og han går og spiser den. I dag var det jeg som kjøpte inn til middag, så jeg tenkte jeg skulle se om den magiske "kokke-feen" kom svinsende inn i kjøkkenet og forvandlet innkjøpet mitt til en gourmetmiddag. Merkelig nok ble jeg nødt til å lage maten selv etter en times venting.

Hypokonder, who me?

The joy of å være ny i barnehage... De siste fem ukene har jeg hatt omgangssyke x 2, 1-2 halsbetennelser, 1 ørebetennelse og fire uker med forkjølelse. I går morges våknet jeg opp og funderte på om jeg hadde blitt blind et lite øyeblikk, helt til jeg oppdaget at begge øynene var klistret igjen med verk. Nå holder jeg meg unna fugler med fråde rundt kjeften, sånn bare for å være på den sikre siden. ;p Noen som har et immunforsvar å selge meg?

Heldiggrisen Blixern?

Jeg lette desperat omkring etter halsdrops før jeg måtte forlate leiligheten for å rekke bussen til jobb. På tur til busstoppen passerte jeg en åpen butikk, men tok ikke sjansen på at bussen kanskje var fem minutter forsinket. Bussen kom før tiden og jeg lusket ombord med brennende hals og intens lengsel etter noe som kunne kjøle den ned. Det var da mitt blikk falt mot en liten plakat som hang ved bussjåførs blide åsyn: "Ha en riktig god jul, ta en Fischer Man's Friend!" Og ved denne plakaten lå små gratispakker med Fischer Man's Friend, en liten gudegave til en førskolelærer i halsnød! Jeg tror nok ikke bussjåføren har sett en mer takknemlig passasjer i hele sitt liv i det jeg nappet til meg en pakke, sa takk med skjelvende stemme og stort englesmil, før jeg sprang baki bussen og rev opp posen med en desperados... desperasjon. Min uflaks vendte seg nok en gang til ren skjær flaks! :D

hits