Lenore

                             

Har du vært litt kjei og lei Donald i det siste? Synes du at Tom og Jerry ikke gir tilfredsstillende mengder blod og gørr der de skambanker hverandre til forlystelse for barn i alle aldre? Liker du sort/hvitt- tegneserier som er så fine at du nesten får lyst å henge dem opp i stua som pynt? Da tror jeg definitivt Lenore er tegneserien for deg. :) 

   Om Roman Dirge's "Cute little dead girl" kan du foreløpig lese på norsk i Nemi- bladene, eller du kan svippe innom supre tegneserie- sjapper som Outland og Avalon og kjøpe samleutgavene på engelsk. Lille Lenore er en søt liten jente som ikke vet hun er død, og som bor i en ganske så bisarr verden. 
                                                     
Blant annet får hun jevnlig besøk av sin lille beundrer Mr. Gosh, som har et brennende ønske om å gifte seg med Lenore. Lenore har blant annet svart frieriene hans med å kjøre over ham et par tre ganger med gressklipper, helt over ham bensin og tent på, stukket ham full av nåler..og så videre, men Mr Gosh er ikke den som gir opp så lett, daakar.          

Tro meg, dersom du liker litt bisarre, småmakabre serier kommer du til å elske denne! :)

                                                               


Disclaimer (highlight to read): If I should in any way neglegt Mr.Dirge's copyright by displaying his work on this site, please don't bite my head off! :) I'll remove them if so be, but I hope this will be considered as tribute to Mr. Dirge's work. Thankies.


hits